Sapphire TRIXX Programı ve Değişken Değerler

En yeni versiyonu bu değil. İyice bak.

İndirdim, sanırım fark etmemişim ilkini indirirken. 👍

Bu haliyle de fan minimum %18 hızında çalışıyor. Eski versiyonda %0'a çekebiliyordum. Bunda da %0'a alabiliyorum fakat %18 çalışıyor her türlü.

k9pJWA.png

%18, referans AMD RX serisi kartların fan dönme hızıdır. Sapphire kartlarda farklı bir fan eğrisi ve davranışı olması gerekiyor.

Kartınız çift BIOS'lu mu? Ona göre bir öneride bulunmak istiyorum. Eğer çift BİOS'lu olup olmadığını bilmiyorsanız, ekran kartınızın üzerinde LED ışıkları ayarlayan bir düğme olmalı. Onun, ön ve arka taraftan birer resmini paylaşmanızı rica edebilir miyim?

Sorunun hala yazılımsal olduğunu ve çözülebileceğini düşünüyorum.

%18, referans AMD RX serisi kartların fan dönme hızıdır. Sapphire kartlarda farklı bir fan eğrisi ve davranışı olması gerekiyor.

Kartınız çift BIOS'lu mu? Ona göre bir öneride bulunmak istiyorum. Eğer çift BİOS'lu olup olmadığını bilmiyorsanız, ekran kartınızın üzerinde LED ışıkları ayarlayan bir düğme olmalı. Onun, ön ve arka taraftan birer resmini paylaşmanızı rica edebilir miyim?

Sorunun hala yazılımsal olduğunu ve çözülebileceğini düşünüyorum.

Ekran kartı kutusu üzerinde dual bios yazıyor. Gaming ve compute olmak üzere. Ekran kartı üzerinde de sol tarafta bios switch var. Ne olduğunu bilmediğim için alındığı şekliyle duruyor. Hiç switch konumu değiştirmedim.
Arkadaşlar sorunu videoya aldım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı