Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #1 Öncelikle merhaba. Yeni ekran kartı alacağım model bellidir, R9 280x fakat şöyle bir sorum var. Sapphire mi, yoksa powercolor mu almalıyım. Duyduğuma göre powercolor çabuk ısınıyormuş. Sapphirenin nasıl olduğunu bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Powercolor R9 280X Turboduo Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
Öncelikle merhaba. Yeni ekran kartı alacağım model bellidir, R9 280x fakat şöyle bir sorum var. Sapphire mi, yoksa powercolor mu almalıyım. Duyduğuma göre powercolor çabuk ısınıyormuş. Sapphirenin nasıl olduğunu bilmiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden teşekkürler Sapphire R9 280X Dual-X Oc Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar Powercolor R9 280X Turboduo Gddr5 3Gb 384Bit Amd Radeon Dx11.2 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar
T The Witcher Ziyaretçi 17 Temmuz 2014 #2 Allah aşkına böyle şeyleri nereden duyuyorsunuz ! PowerColor oldukça iyi bir firmadır. Ancak Sapphire hakkında kötü yorumlar var.
Allah aşkına böyle şeyleri nereden duyuyorsunuz ! PowerColor oldukça iyi bir firmadır. Ancak Sapphire hakkında kötü yorumlar var.
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #3 Silinen üye dedi: Allah aşkına böyle şeyleri nereden duyuyorsunuz ! PowerColor oldukça iyi bir firmadır. Ancak Sapphire hakkında kötü yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyım ?
Silinen üye dedi: Allah aşkına böyle şeyleri nereden duyuyorsunuz ! PowerColor oldukça iyi bir firmadır. Ancak Sapphire hakkında kötü yorumlar var. Genişletmek için tıkla... Peki ne yapmalıyım ?
Yağız Ozan Hectopat Katılım 15 Temmuz 2014 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2014 #5 Silinen üye dedi: PowerColor R9 280X TurboDuo almalısınız. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler.
Tolga Şahin Kilopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 1 Yer İzmir/Bornova Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İçerik Moderatörü - Freelance Çevirmen 17 Temmuz 2014 #6 Powercolor' un tek fanlı kartları referans tasarıma göre yüzde 10 daha soğuktur fakat turboduo kullanılan ( çift fan ) kartlar hiçte fena değildir.
Powercolor' un tek fanlı kartları referans tasarıma göre yüzde 10 daha soğuktur fakat turboduo kullanılan ( çift fan ) kartlar hiçte fena değildir.