SAR değerinde vücut mu daha önemli yoksa baş mı?

kunduzbey

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Eskişehir
Daha fazla  
Arkadaşlar SAR değerlerinde vücut için ölçülen değerler mi daha önemli yoksa baş için ölçülen değerler mi daha önemli?

Sanıyorum Baş Beyin zararı daha çok oluyor diye okumuştum

Şu an yeni çıkan telefonların SAR değerleri vahim. Ben de bu konu hakkında başlık açacaktım lakin madem açılmış sorularımı ekleyeyim.

5G geldiği zaman telefona gelen sinyaller artacak ve dolayısıyla SAR değeri de artacak deniliyor. Şu an 4.5G destekli telefonlar dahi 1.5-1.6 gibi değerlere ulaşmış bulunmakta ve bildiğim kadarıyla güvenli değer 1 olmalı. 1 ve üzeri telefonlar uzun süreli kullanımda yorgunluğa neden oluyormuş

Forumda önerilen telefonlarda hiç bu değerlerin dikkate alınmadığını gördüm. Bu konu hakkında bilgilendirilirsek sevinirim.

SAR değerinde üst sınır 2 forumda önerilen telefonlar Samsung,Huawei,Apple gibi iyi markalar bunlarda SAR sorunu olamaz 5G ile birlikte ona göre üretim yaparlar zaten kontrol altında tutulması zor bir teknoloji değil.

Şu an 4.5G destekli telefonlar dahi 1.5-1.6 gibi değerlere ulaşmış bulunmakta
Samsung, Apple gibi kaliteli markaların SAR değerleri hala 0.6 civarında geziyor. Çin'den abidik gubidik markalar alırsan 1.5 olur tabi ki. Bu arada ABD'de maksimum SAR değeri 1.6, Avrupa'da ise 2.0. Bu değerden yüksek ise satılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…