A Akif Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 4 Mart 2014 Mesajlar 21.563 Makaleler 65 Çözümler 112 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğretmen 11 Mart 2021 #1 Türk dizileri ölüm sahnelerinin vazgeçilmezi. İlginç şekilde daha önce yabancı bir film veya dizide dinlediğimi hatırlıyorum. Ancak nerede dinlediğimi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Türk dizileri ölüm sahnelerinin vazgeçilmezi. İlginç şekilde daha önce yabancı bir film veya dizide dinlediğimi hatırlıyorum. Ancak nerede dinlediğimi bilmiyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
İbrahim Gürel Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Mayıs 2020 Mesajlar 3.964 Çözümler 12 Yer Ankara 24 Haziran 2021 #2 Video'yu oynatmaya başlayınca otomatik olarak klişe köşk filmi açılıyor yeni sekmede.