Saracak oyun önerisi

Gereksiz konuşmuşsunuz açıkçası, oyun zevkime uymuyorsa hayır derim olur biter. Bakın 3 oyun buldum şimdi arkadaş sayesinde.

Sinema kalitesi 24FPS nasıl sarmaz sabit olduktan sonra? Anlayamazsın zaten.

Hocam tamam sakin olun yanlış bir şey demişizdir büyütmeye gerek yok beğenmedim at geç. Bu arada oyunu seviyorum hatta en sevdiğim 3. oyun fakat 25FPS olacaksa sarmayabilir cidden RDR2 de mesela 25FPS kötü ama 30FPS alacaksa iyi.

Oynadım hocam.

Böyle biraz arcade oyunlar önerebilirsiniz. Dead Cells'ya da İyi Pizza Güzel Pizza tarzında.

Saracak oyun arıyorum.
MX130.
8 GB RAM.
i5 8250U.
Dishonored, Mafia 1 ve 2, Dying Light, hollow Knight, İyi Pizza Güzel Pizza, Dead Cells, Katana Zero tarzı oyunları severim. Hikaye olması daha iyi olur.

BeamNG Drive oynayabilirsiniz arabalarla ilgili arkadaşım da yok diyorsunuz bana göre oyun çok sarıyor deneyip fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.

BeamNG Drive oynayabilirsiniz arabalarla ilgili arkadaşım da yok diyorsunuz bana göre oyun çok sarıyor deneyip fikirlerinizi yazarsanız sevinirim.
Kaldırmaz ki pc, kazarak oynarım full.

Stalker ANOMALY
Bir stalker oyunu için mod ama orijinal bir oyun kadar kaliteli moddb da bulabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…