"Saracak" oyun tavsiyesi

Truckers MP oynadıysanız bence sizi saracak çok başka bir şey olmaz. Yeni hesap vs açıp oynamaya devam edin

Evet gerçekten hiçbir şey sarmıyor.
Hocam ben bu zamana kadar yakalanmadan oynuyordum en az 8-10 tane hesabım var her neyse ben ban yediğim hesapları siliyordum bu aralar 4 tane aktif hesap arasında geçiş yapıyordum ban yediğim hesapları da silmeyince anlaşıldı ve o 4 hesabın hepsi perma ban yedi. Şu an da ben tekrardan hesap açtığımda sistemin bana otomatik olarak ban atmasından korkuyorum. Çünkü ben normal kazalardan dolayı değil yasaktan kaçış adı altında perma yedim.
11 şubat Steam indirimlerinden alıp 1 kez daha şansımı deneyeceğim bu sefer işim zor.

Yani hocam çok hakim olmadığımdan siz işinizi iyi biliyorsunuz gibime geldi ama yine de dikkat edin. Birkaç arkadaşımın daha bayağı ince elekten geçip eften püften şeylerden ban yediklerini duymuştum aman.

Forza Horizon 4
Savaş olarak soruyorsan bence en önce bir Half-Life serisi ile başlamalısın.
Yiğidin harman olduğu yer olan Half-Life oyunundan çıktıktan sonra Far Cry 3, Batman serisi, Hitman absolution ve Resident Evil'den devam edelim. Ama yok ben tam askeri simülasyon istiyorum diyorsan Insurgency sandstrom, Call of Duty Modern Warfare serisi, BF1 ve BF5 son olarak metal Gear Solid.
Bana şef'in tavsiyesini öner diyorsan. Şefin tavsiyesi: A.c Odyssey ve RDR2.

Tamamdır hocam teşekkürler.
FH4 zaten var. Onun dışında askeri simülasyon olarka bahsettikleriniz gayet ilgimi çekti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…