Majima Goro
Centipat
Daha fazla
BF 1'i indirmeni kesinlikle tavsiye ederim, ilk başlarda zor gelebilir ama alışınca cidden sarıyor.Teşekkürler, uzay temasını sevmiyorum, 2. oyun tek sarmaz gibime geldi.
Oynadım
CoD hangi oyunu önerirsin yeni oyunlar nasıl hikaye olarak online olarak BF1 indiresim var fakat 100gb olmuş oyun internetim de yavaş olduğu için değer mi bilemedim.
Orijinalini bitirmiştim.GTA San Def. Editon.
Bi deneyeceğim o zaman teşekkürler öneri için.Shadow Warrior 3 deneyebilirsiniz. Kısa bir oyun zaten maksimum 5 saate bitirirsiniz. Oyun kendi hikayesini gram ciddiye almıyor ve saf aksiyon var. Hiç kafanı yormadan gir oyna yani öyle bir oyun.
Hepsine bakacağım ilk 3 oyunun saf aksiyon oyunları ise teşekkürler.Metal: Helsinger, Necromunda: Hired Gun ve Devil May Cry 5 saf aksiyon oyunlarıdır, hikaye minimaldir. EYE: Divine Crybermancy'e bence bir göz atın, hem de ucuzdur( GOG'de 8$). Hikaye biraz ağır gelebilir ve çok fazla mekanik var ama aksiyon sağlamdır. Deus Ex gibi düşünün.
İkisini de bayağı oynadım.Simülasyon oyunları seviyorum derseniz streamer Life Simulator 2
Gas station Simulator.
Bakacağım teşekkürler.Hades çok güzel bir oyun
Hepsini oynadım teşekkürler.Dying Light 2, Elden Ring, Sekiro, Warframe.
Stardew Valley bende uzun saatler oynadım fakat bir süre sonra sıkıyor tek olunca yanında en az 1 kişi olması lazım daha oynayabilmek için.Hocam bütün silahları koydunuz masaya sakin.
Bu arada hiç oynamadıysanız Terraria gerçekten çok zevkli Stardew Valley'i mobilden 100 saat kadar oynadım (oyuna ön yargılarım vardı PC'den para vermek istemedim) hikaye ve çeşitliliğin çok fazla olması oyun ilerledikçe sizi içine alıyor deneyebilirsiniz.
Çok oynadım teşekkürler.Minecraft al, Hypixel gir, skyblock oyna. MMO oyunu.
Hiç duymadım bakacağım teşekkürler.Needy streamer overloaded
Star wars evrenini hiç bilmiyorum izlemedim filmleri fakat jedi fallen order biraz oynadım mekanikleri falan sardı ama hikaye kısmı hiç sarmamıştı. Diğer oyunların da mekaniği aynı şekil mi ?Star Wars evrenini seviyorsanız Jedi Fallen Order, KOTOR 1 ve KOTOR 2.
Jedi Fallen Order çok güzel bir oyundur. Souls kariyerime o oyunla başlamıştım.
KOTOR 1 ve 2, New Vegas'dan sonraki en iyi RPG oyunları bence. Hikayeleri de oldukça iyidir. İnternette silinmiş içerikleri restore eden birkaç mod da var. O modları da yüklerseniz tadından yenmez.
Fallen Order, Revenge of the Sith filminin sonrasını anlatıyor. Ana hikayedeki karakterlerden bağımsız bir karakterin hikayesi ama yine de bağlantılı Star Wars filmleri ile.Star wars evrenini hiç bilmiyorum izlemedim filmleri fakat jedi fallen order biraz oynadım mekanikleri falan sardı ama hikaye kısmı hiç sarmamıştı. Diğer oyunların da mekaniği aynı şekil mi ?
Filmleri izlemek istiyorum fakat müsait zaman bulamıyorum hiç aralıksız izleyecek bi işim falan oluyor yarıda da bırakmak istemiyorum. Oyunları da yazdım bir kenara önce filmleri izlemem lazım anladığım kadarıyla.Fallen Order, Revenge of the Sith filminin sonrasını anlatıyor. Ana hikayedeki karakterlerden bağımsız bir karakterin hikayesi ama yine de bağlantılı Star Wars filmleri ile.
KOTOR Serisi ise oldukça eski bir oyun serisi. İlk oyunun hikayesi 9/10'luk bir hikaye. Star Wars filmlerinin 4000 sene öncesini anlatıyor yanılmıyorsam. Combat oyunun en zayıf noktası ama alışması kolay. Bir yerden sonra sarıyor da hatta. İkinci KOTOR oyunu ise hikaye bakımından ilk oyundan zayıf ama daha yenilenmiş bir oyun. Combat ilk oyundaki ile benzer. KOTOR oyunları seçimler ve RPG öğeleriyle ön plana çıkan bir seri Jedi Fallen Order'ın aksine.
Ek olarak filmleri de oldukça iyidir. İzlemeniz iyi olur dilerseniz.
Baktım biraz pek iyi gelmedi ama yine de fena da durmuyor en kötü ihtimale bıraktım şuanlık teşekkürler.29 sonu var dediğim oyunun favorim tarikat sonu şahsen.
Fallen Order için evet, filmleri izlemeniz doğru olur.Filmleri izlemek istiyorum fakat müsait zaman bulamıyorum hiç aralıksız izleyecek bi işim falan oluyor yarıda da bırakmak istemiyorum. Oyunları da yazdım bir kenara önce filmleri izlemem lazım anladığım kadarıyla.
Oynadım telefon üzerinden güzel oyundu zaman geçirttiriyor gerçekten teşekkürler.2D isteme misiniz ama vampire Survival'a bir bakın derim tam saracak oyun kafa dağıtmalık.