Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 901 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #1 Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2022
Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf?
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.331 Makaleler 4 Çözümler 39 21 Ocak 2022 #2 Yok. En iyisi dedikleri Spigen'i kullandım, kısa sürede o da sararıyor. Artık şeffaf almıyorum.
Eymen Eker Decapat Katılım 2 Mayıs 2021 Mesajlar 182 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #3 Kobra Ahmet Çakar dedi: Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem orijinal kılıf
Kobra Ahmet Çakar dedi: Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf? Genişletmek için tıkla... Tavsiyem orijinal kılıf
Esdeath.xyz Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Mayıs 2018 Mesajlar 8.561 Çözümler 35 Yer BURSA-BANDIRMA Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #4 Birçok kılıf sararıyor. Renkli alsan onlar soyuluyor. İki ucu şeyli değnek misali. Sadece kaliteli hissiyatı olanları al derim. Şeffaflara bulaşma yeter.
Birçok kılıf sararıyor. Renkli alsan onlar soyuluyor. İki ucu şeyli değnek misali. Sadece kaliteli hissiyatı olanları al derim. Şeffaflara bulaşma yeter.
Kobra Ahmet Çakar Hectopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 901 Çözümler 2 21 Ocak 2022 #5 Evil Belief dedi: Yok. En iyisi dedikleri Spigen'i kullandım, kısa sürede o da sararıyor. Artık şeffaf almıyorum. Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: Birçok kılıf sararıyor. Renkli alsan onlar soyuluyor. İki ucu şeyli değnek misali. Sadece kaliteli hissiyatı olanları al derim. Şeffaflara bulaşma yeter. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir marka varmıdır peki şeffaf dışında tabiki.
Evil Belief dedi: Yok. En iyisi dedikleri Spigen'i kullandım, kısa sürede o da sararıyor. Artık şeffaf almıyorum. Genişletmek için tıkla... Esdeath.xyz dedi: Birçok kılıf sararıyor. Renkli alsan onlar soyuluyor. İki ucu şeyli değnek misali. Sadece kaliteli hissiyatı olanları al derim. Şeffaflara bulaşma yeter. Genişletmek için tıkla... Önerdiğiniz bir marka varmıdır peki şeffaf dışında tabiki.
Taptic Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Aralık 2016 Mesajlar 11.844 Makaleler 6 Çözümler 137 21 Ocak 2022 #6 "Evet! Gerçek! Bam! bam! bam!" Ama bu kılıfları renkli alırsanız öyle. Orijinal "Apple kılıfları" gibi ürünler de bir tık uzun dayansa bile şeffaf kılıflar sararıyor. Bu bir gerçek.
"Evet! Gerçek! Bam! bam! bam!" Ama bu kılıfları renkli alırsanız öyle. Orijinal "Apple kılıfları" gibi ürünler de bir tık uzun dayansa bile şeffaf kılıflar sararıyor. Bu bir gerçek.
Itechin.g Megapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2017 Mesajlar 7.975 Makaleler 4 Çözümler 20 21 Ocak 2022 #7 Şeffaf ya da beyaz olan bir şeyin sararmama olasılığı olmuyor hocam.
A alperozer Hectopat Katılım 30 Ekim 2020 Mesajlar 213 Yer Bilgisayar Başında Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2022 #8 Gerçek birkaç tane kullanmıştım ve sararma olmamıştı.
kino Yottapat! İlk 5 Haneli Mesajınız! Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 46.546 Makaleler 42 Çözümler 148 21 Ocak 2022 #9 En ucuz şeffaf kılıftan 3-4 tane al doya doya kullan. Sararmama teknik olarak mümkün değil kötüsü 6 ay dayanırsa iyisi 1 sene dayanıyor fark bu.
En ucuz şeffaf kılıftan 3-4 tane al doya doya kullan. Sararmama teknik olarak mümkün değil kötüsü 6 ay dayanırsa iyisi 1 sene dayanıyor fark bu.
Delusion Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Eylül 2020 Mesajlar 2.760 Çözümler 4 21 Ocak 2022 #10 Kobra Ahmet Çakar dedi: Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf? Genişletmek için tıkla... Şeffaf sararmayan kılıf mı? Hulk'un olma ihtimali daha gerçek.
Kobra Ahmet Çakar dedi: Sararmayan şeffaf bir kılıf almak istiyorum ama piyasadaki ürünler pek güvenilir durmuyor. Gerçekten var mı sararmayan kılıf? Genişletmek için tıkla... Şeffaf sararmayan kılıf mı? Hulk'un olma ihtimali daha gerçek.