A athexs Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #1 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super.
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.502 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 18 Haziran 2023 #2 athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Pis veya sigara içen ortamlarda kalmış olabilir dostum, Pis derken Mining gibi tozlu kapalı iğrenç ortamlar. Ben olsam başka bakardım.
athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Pis veya sigara içen ortamlarda kalmış olabilir dostum, Pis derken Mining gibi tozlu kapalı iğrenç ortamlar. Ben olsam başka bakardım.
EMİR37 Kilopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 5.100 Makaleler 33 Çözümler 42 Yer Türkiye Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #3 athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Kart Temizlenmemişte olabilir yine de daha temiz ve düzgün kartlar bakmaya çalışın. Furmark vb. Testleri isteyin.
athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Kart Temizlenmemişte olabilir yine de daha temiz ve düzgün kartlar bakmaya çalışın. Furmark vb. Testleri isteyin.
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.558 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #4 athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Fanı temizlemeye çalışın. Performans kaybı oluyor mu?
athexs dedi: Eki Görüntüle 1826108 2. el ekran kartı alacağım da kart RTX 2060 Super. Genişletmek için tıkla... Fanı temizlemeye çalışın. Performans kaybı oluyor mu?
A athexs Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #5 ErrorCorrection dedi: Fanı temizlemeye çalışın. Performans kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... ekran kartı benim değil 2. el bakıyorum EMİR37 dedi: Kart Temizlenmemişte olabilir yine de daha temiz ve düzgün kartlar bakmaya çalışın. Furmark vb. Testleri isteyin. Genişletmek için tıkla... istedim ama 1.5 yıl olmuş ne kdar pislenebilir ki çok kötü ortamda kalmış gibi
ErrorCorrection dedi: Fanı temizlemeye çalışın. Performans kaybı oluyor mu? Genişletmek için tıkla... ekran kartı benim değil 2. el bakıyorum EMİR37 dedi: Kart Temizlenmemişte olabilir yine de daha temiz ve düzgün kartlar bakmaya çalışın. Furmark vb. Testleri isteyin. Genişletmek için tıkla... istedim ama 1.5 yıl olmuş ne kdar pislenebilir ki çok kötü ortamda kalmış gibi
ErrorCorrection Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 2.558 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #6 athexs dedi: Ekran kartı benim değil 2. el bakıyorum Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam. O zaman alma derim hocam.
athexs dedi: Ekran kartı benim değil 2. el bakıyorum Genişletmek için tıkla... Pardon benim hatam. O zaman alma derim hocam.
A athexs Decapat Katılım 6 Haziran 2023 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Haziran 2023 #7 MiniRayss02 dedi: Pis veya sigara içen ortamlarda kalmış olabilir dostum, Pis derken Mining gibi tozlu kapalı iğrenç ortamlar. Ben olsam başka bakardım. Genişletmek için tıkla... mining yapılmadı diyor ama bilemiyorum ahırda kullanmış gibi
MiniRayss02 dedi: Pis veya sigara içen ortamlarda kalmış olabilir dostum, Pis derken Mining gibi tozlu kapalı iğrenç ortamlar. Ben olsam başka bakardım. Genişletmek için tıkla... mining yapılmadı diyor ama bilemiyorum ahırda kullanmış gibi
MiniRayss02 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2020 Mesajlar 3.502 Çözümler 26 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci + Editör 18 Haziran 2023 #8 athexs dedi: mining yapılmadı diyor ama bilemiyorum ahırda kullanmış gibi Genişletmek için tıkla... Dostum kimse bilemez yapılıp yapılmadığını, eğer haklı ise çok sigara içiyor demektir Çünkü şeffaf şeylerde sararma öyle kolay kolay olmaz. Hele GPU fanlarında. Başka kart bak önerim
athexs dedi: mining yapılmadı diyor ama bilemiyorum ahırda kullanmış gibi Genişletmek için tıkla... Dostum kimse bilemez yapılıp yapılmadığını, eğer haklı ise çok sigara içiyor demektir Çünkü şeffaf şeylerde sararma öyle kolay kolay olmaz. Hele GPU fanlarında. Başka kart bak önerim