Sarftech K50 Klavye alınır mı?

itzpear

Femtopat
Daha fazla  
Klavyemi değiştirmek istiyorum ve pek bir bütçem yok. Sarftech K50 "Full RGB" Blue switch klavye almayı düşünüyorum ama emin değilim. Satış yapan firma Full RGB olarak satışa koymuş fakat rainbow diyenler var. Kullanan veya bilgisi olan varsa yardım ederse sevinirim. Ayrıca almalı mıyım emin değilim fikirlerinize açığım.
Klavye: https://www.hepsiburada.com/sarftec...uncu-klavyesi-p-HBCV00004F970F?magaza=Silabor

güzel bir sesi var ve kaliteli aldım şuanda çok memnunum değer ama ledlere toz kaçabilir o yüzden klavyeyi toz kaçırmamaya çalış ve rainbow 20 tane farklı animasyonu var rgb değil ben hepsi burada da blue switch olarak aldım red switch olarak geldi bide beyaz aldım ve kutunun dışında resimde siyah gözüküyodu korktum bu siyah diye içini açtım beyaz çıktı bence bu fiyata alınır çoğu kişide alınır diyor

Güzel bir sesi var ve kaliteli aldım şu anda çok memnunum değer ama LED'lere toz kaçabilir o yüzden klavyeyi toz kaçırmamaya çalış ve Rainbow 20 tane farklı animasyonu var RGB değil ben Hepsiburada'da Blue Switch olarak aldım red Switch olarak geldi bir de beyaz aldım ve kutunun dışında resimde siyah gözüküyordu korktum bu siyah diye içini açtım beyaz çıktı bence bu fiyata alınır çoğu kişide alınır diyor

Renklerde açık mor var mı :D. Ayrıca yorumun için sağ ol.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı