Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.884 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 23 Temmuz 2023 #1 Arkadaşlar selam. Uzun arama sunucu bu klavyeyi buldum. Sizce nasıl? Özellikle red Switch olmasına dikkat ettim ve NumLock istemiyorum. Sarftech Leaven K550 İngilizce Q Klavye Led RGB Kablolu Siyah Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Sarftech Leaven K550 İngilizce Q Klavye Led RGB Kablolu Siyah Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Arkadaşlar selam. Uzun arama sunucu bu klavyeyi buldum. Sizce nasıl? Özellikle red Switch olmasına dikkat ettim ve NumLock istemiyorum. Sarftech Leaven K550 İngilizce Q Klavye Led RGB Kablolu Siyah Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi - Fiyatı, Yorumları Sarftech Leaven K550 İngilizce Q Klavye Led RGB Kablolu Siyah Red Switch Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
Tatibaskan Hectopat Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 725 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2023 #2 Gercek RGB degil Rainbow sanirim ama isiklari sizi cok ilgilendirmiyorsa alinabilir.
Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.884 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 23 Temmuz 2023 #3 Tatibaskan dedi: Gercek RGB degil Rainbow sanirim ama isiklari sizi cok ilgilendirmiyorsa alinabilir. Genişletmek için tıkla... Işık umrumda değil baya parlak ve 20 renk modu var zaten.
Tatibaskan dedi: Gercek RGB degil Rainbow sanirim ama isiklari sizi cok ilgilendirmiyorsa alinabilir. Genişletmek için tıkla... Işık umrumda değil baya parlak ve 20 renk modu var zaten.
Eyüpp0434 Decapat Katılım 26 Nisan 2023 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Ağustos 2023 #4 Onun yerine Sarftech K50 Öneririm Daha iyi ve K50de RGB değil 549tl hepsi burada'da