EKSO Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #1 Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 21 Ocak 2025
Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi?
Canerrt Hectopat Katılım 25 Haziran 2021 Mesajlar 562 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #2 EKSO dedi: Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Selam kanka ben kullandım önermiyorum. Bu platformda klavyeyi bana önerenlere söylenecek çok söz var ama şu an burada söyleyemiyorum eğer söylersem ban yerim yüksek ihtimal.
EKSO dedi: Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Selam kanka ben kullandım önermiyorum. Bu platformda klavyeyi bana önerenlere söylenecek çok söz var ama şu an burada söyleyemiyorum eğer söylersem ban yerim yüksek ihtimal.
WerBeastDu Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 29 Haziran 2019 Mesajlar 3.104 Çözümler 16 21 Ocak 2025 #3 O bütçe ile 2. el falan baksan daha iyi.
dokishow Kilopat Katılım 8 Haziran 2018 Mesajlar 169 Makaleler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri RX 6600, Ryzen 5 3600XT Cinsiyet Erkek 21 Ocak 2025 #4 EKSO dedi: Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Temu falan bulaşmak istemiyorsan redragon klavyelerini önerebilirim.
EKSO dedi: Sarftech T60 kırmızı switch RGB klavye almayı düşünüyorum. Kullanan arkadaşlar varsa bir öneride bulunabilir mi? Genişletmek için tıkla... Alınmaz. Temu falan bulaşmak istemiyorsan redragon klavyelerini önerebilirim.