Sarftech T60 klavye güvenli midir?

Bugün ben de bunu alacaktım iptal ettim vazgeçip. Çok dayanmıyor 2 aya çift basma/basmama sorunları, oyunlarda tuşu algılamama, rainbow ışıklandırmalı yollamaları, yay sesi gibi çok yorum gördüm.

Bende almak istiyorum ama genel olarak çabuk bozulmasından şikayetleri var, tuşları basmıyormuş bir süre sonra. Kullanıcı deneyimi varsa bende bilmek isterim.

8 aydır kullanıyorum. Rainbow geldi hiçbir sıkıntısı yok, kullanıyorum. Aralık'ta almıştım hatta, 9 ay.

Bana teşhirli ürün denk geldi herhalde 2 aydır sorunsuz kullanıyordum sonra o harfi çift basmaya başladı şansa bağlı biraz.

Bende almak istiyorum ama genel olarak çabuk bozulmasından şikayetleri var, tuşları basmıyormuş bir süre sonra. Kullanıcı deneyimi varsa bende bilmek isterim.
8 ay kullandım Blic T60 switchleri kalitesiz alınmaz.

Bana teşhirli ürün denk geldi herhalde 2 aydır sorunsuz kullanıyordum sonra o harfi çift basmaya başladı şansa bağlı biraz.
Bence sizinki teşhir ürünü falan değildi. Switchlerin ne olduğu belli bile değil, sorun çıkarmasa daha şaşırtıcı olurdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…