bartan123 Zeptopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 6 23 Mart 2024 #1 Merhaba Vooka T60 mı daha iyi, bir de gerçek RGB mi? Sarftech T60 mı daha iyi, bir de gerçek RGB mi? Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Yazılımı var mı bir de? Son düzenleyen: Moderatör: 23 Mart 2024
Merhaba Vooka T60 mı daha iyi, bir de gerçek RGB mi? Sarftech T60 mı daha iyi, bir de gerçek RGB mi? Hangisini almamı tavsiye edersiniz? Yazılımı var mı bir de?
Hyperciaa Hectopat Ekipman Ustası Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 5.186 Makaleler 1 Çözümler 2 Yer Ankara/Çankaya Daha fazla Sistem Özellikleri Rtx 3060, i5 12500H Hp Victus. Aj159 Apex, Fun60 Max. Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #2 2si de aynı klavye. Rgb yerine rainbow yollama ihtimalleri yüksek. Yorumlara bakarak alın alacaksanız ama ben önermem alınmasını rahat değil, 2 ayda tuş basmama sorunu yaşamanız muhtemel. Rgb olanın yazılımı var rainbow olanın yok. Alınıcaksa 17.07AU $ 77% OFF|AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu Hot Swap kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları| | - AliExpress brown switch halini öneririm.
2si de aynı klavye. Rgb yerine rainbow yollama ihtimalleri yüksek. Yorumlara bakarak alın alacaksanız ama ben önermem alınmasını rahat değil, 2 ayda tuş basmama sorunu yaşamanız muhtemel. Rgb olanın yazılımı var rainbow olanın yok. Alınıcaksa 17.07AU $ 77% OFF|AJAZZ AK680 mekanik klavye oyun kablolu Hot Swap kompakt dizüstü çay veya kırmızı mil 68 tuÅları| | - AliExpress brown switch halini öneririm.
E Exedar Centipat Katılım 22 Kasım 2023 Mesajlar 466 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Mart 2024 #3 Hiçbirini tavsiye etmem. Arkadaşın attığını alabiliyosanız olabilir. Veya membran klavye bakabilirsiniz bu fiyata.
Hiçbirini tavsiye etmem. Arkadaşın attığını alabiliyosanız olabilir. Veya membran klavye bakabilirsiniz bu fiyata.
bartan123 Zeptopat Katılım 23 Mart 2024 Mesajlar 6 23 Mart 2024 #4 Exedar dedi: Hiçbirini tavsiye etmem. Arkadaşın attığını alabiliyosanız olabilir. Veya membran klavye bakabilirsiniz bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Bana rgb klavye önerirmisiniz trendyoldan
Exedar dedi: Hiçbirini tavsiye etmem. Arkadaşın attığını alabiliyosanız olabilir. Veya membran klavye bakabilirsiniz bu fiyata. Genişletmek için tıkla... Bana rgb klavye önerirmisiniz trendyoldan