Gigatx Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #1 Klavyem T60 hot swap değil, klavyeme tape mod yapabilir miyim? https://www.hepsiburada.com/sarftech-t60-mavi-switch-mekanik-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00004F9A3X?magaza=Sarftech Bilgisayar&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.84.6
Klavyem T60 hot swap değil, klavyeme tape mod yapabilir miyim? https://www.hepsiburada.com/sarftech-t60-mavi-switch-mekanik-klavye-kablolu-gaming-oyuncu-klavyesi-p-HBCV00004F9A3X?magaza=Sarftech Bilgisayar&wt_pc=akakce&adj_t=1fmpah5v_1fmqteof&adj_campaign=akakce&utm_source=pc&utm_medium=akakce&v=1.84.6
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.889 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #2 Tape mod PCB'nin arkasına yapılıyor. Eğer kırmadan düzgünce yaparsan olur evet.
Gigatx Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #3 ahmttunc dedi: Tape mod PCB'nin arkasına yapılıyor. Eğer kırmadan düzgünce yaparsan olur evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için
ahmttunc dedi: Tape mod PCB'nin arkasına yapılıyor. Eğer kırmadan düzgünce yaparsan olur evet. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim bilgi için
Yuiis Decipat Ekipman Ustası Katılım 30 Kasım 2023 Mesajlar 3.111 Makaleler 1 Çözümler 5 19 Nisan 2025 #4 Kasanın içi açılıyorsa foam mod da yapabilirsin tape modun yanında.
Gigatx Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Nisan 2025 #5 Yuiis dedi: Kasanın içi açılıyorsa foam mod da yapabilirsin tape modun yanında. Genişletmek için tıkla... hocam tape modu yaptım kasanın da içi açılıyor onuda bugün yarın yaparım
Yuiis dedi: Kasanın içi açılıyorsa foam mod da yapabilirsin tape modun yanında. Genişletmek için tıkla... hocam tape modu yaptım kasanın da içi açılıyor onuda bugün yarın yaparım
ahmttunc Centipat Katılım 21 Kasım 2024 Mesajlar 4.889 Çözümler 4 19 Nisan 2025 #6 Gigatx dedi: hocam tape modu yaptım kasanın da içi açılıyor onuda bugün yarın yaparım Genişletmek için tıkla... Sonuç nasıl?
Gigatx dedi: hocam tape modu yaptım kasanın da içi açılıyor onuda bugün yarın yaparım Genişletmek için tıkla... Sonuç nasıl?
Gigatx Femtopat Katılım 14 Nisan 2025 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Nisan 2025 #7 ahmttunc dedi: Tape mod PCB'nin arkasına yapılıyor. Eğer kırmadan düzgünce yaparsan olur evet. Genişletmek için tıkla... ahmttunc dedi: Sonuç nasıl? Genişletmek için tıkla... hocam benim klavye blue switch olduğundan hemen anlaşılıyor ses değişimi gayet iyi bir sonuç aldım
ahmttunc dedi: Tape mod PCB'nin arkasına yapılıyor. Eğer kırmadan düzgünce yaparsan olur evet. Genişletmek için tıkla... ahmttunc dedi: Sonuç nasıl? Genişletmek için tıkla... hocam benim klavye blue switch olduğundan hemen anlaşılıyor ses değişimi gayet iyi bir sonuç aldım