Sarftech T60 vs Gamepower Eva 3

ozantube

Decapat
Daha fazla  
Yeni bir klavye almayi düşünüyorum mekanik olmasi şartıyla benim için görüntüsü ve küçük olmasi önemli bu iki modeli de begendim ama T60 markasindan dolayi gözümden biraz düşünüyor. Kullanan ya da nasıl klavye olduğunu bilen veya oneri yazabilir misiniz? FPS oyunlari ve kodlama için kullanacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ikisi de dandik, bütçe ne? Z11 veya Z686 var piyasada.

Kanka ona bakarsak Turbox da dandik bir marka bende TR K12 var 4 yıldır makine gibi çalışıyor. Benim sorum ikisini iceriyor. Direkt ikisini de çöpe attın bana ikisi hakkında bilgi lazim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka ona bakarsak Turbox da dandik bir marka bende TR K12 var 4 yıldır makine gibi çalışıyor. Benim sorum ikisini iceriyor. Direkt ikisini de çöpe attın bana ikisi hakkında bilgi lazim.
8 ay T60 kullandım ve kullandığım en kötü mekanik klavye diyebilirim açıklamak gerekirse switchleri berbat ve bende olmadı ama alan kişilerde shift tuşu 3 ayda bozuldu gibi yorumlar var. Elimdeki 330 TL'ye aldığım Z11 bile 100 kat daha iyi. Gamepower Eva hot-swap değil ve Gamepower markası kaliteli klavye üretmiyor üstüne switchleri Outume yani piyasadaki en kötü switchlerden.

Çok güzel anlatmissin teşekkürler. 800-1000 TL bandinda klavye önerebilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…