C CRAZYKNG26 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #1 Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi?
Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi?
7 723764 Decapat Katılım 18 Ekim 2023 Mesajlar 366 Çözümler 1 2 Mart 2024 #2 CRAZYKNG26 dedi: Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... Sağlık raporun varsa gözetmene verebilirsin belki izin verirler.
CRAZYKNG26 dedi: Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... Sağlık raporun varsa gözetmene verebilirsin belki izin verirler.
Ö Ömer Geneci Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 22 2 Mart 2024 #3 CRAZYKNG26 dedi: Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... üstünde yazı falan var mı
CRAZYKNG26 dedi: Arkadaşlar MSÜ sınavı öncesi elimi kestim, 4 dikiş attılar ama sınava girmek istiyorum. Sargı bezi ile girebilir miyim, izin verirler mi? Genişletmek için tıkla... üstünde yazı falan var mı
C CRAZYKNG26 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #4 Ömer Geneci dedi: Üstünde yazı falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yazı yok zaten her gün değiştirdiğim bir bez.
Ömer Geneci dedi: Üstünde yazı falan var mı? Genişletmek için tıkla... Yazı yok zaten her gün değiştirdiğim bir bez.
Recublerce Hectopat Katılım 24 Nisan 2022 Mesajlar 428 Çözümler 4 2 Mart 2024 #5 Ömer Geneci dedi: üstünde yazı falan var mı Genişletmek için tıkla... Yazıya bakmıyorlar pek karar verirken
Ömer Geneci dedi: üstünde yazı falan var mı Genişletmek için tıkla... Yazıya bakmıyorlar pek karar verirken
C CRAZYKNG26 Hectopat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 64 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Mart 2024 #6 723764 dedi: Sağlık raporun varsa gözetmene verebilirsin belki izin verirler. Genişletmek için tıkla... Okul için aldığım rapor var en kötü dikişleri gösteririm
723764 dedi: Sağlık raporun varsa gözetmene verebilirsin belki izin verirler. Genişletmek için tıkla... Okul için aldığım rapor var en kötü dikişleri gösteririm
Ö Ömer Geneci Hectopat Katılım 9 Şubat 2020 Mesajlar 22 2 Mart 2024 #7 Recublerce dedi: Yazıya bakmıyorlar pek karar verirken Genişletmek için tıkla... Yine muz cumhuriyetinin garip gurup işleri buna da adam akıllı bi kanun madde bi şey belirtmemişler işte.
Recublerce dedi: Yazıya bakmıyorlar pek karar verirken Genişletmek için tıkla... Yine muz cumhuriyetinin garip gurup işleri buna da adam akıllı bi kanun madde bi şey belirtmemişler işte.