Sarhoş gibiyim

Abdul0234

Hectopat
Yer
İstanbul/Batışehir
Daha fazla  
Meslek
12. Sınıf Öğrencisi (YKS Sınavına Hazırlanıyor)
Sarhoş gibi bir halim var. Ben de bilmiyorum ama şöyle söyleyeyim: Aynı anda hem başım ağrıyor, hem de başım dönüyor. Ben hiçbir şey anlamadım. Ayrıca pazar gününden beri böyle oluyor. Ve de bugünde boğazım ağrımaya başladı. Acaba bu neyin belirtileri? Veya neden kaynaklanıyor? Bilen birileri yazarsa iyi olur. Eğer hafta sonuna kadar devam ederse doktora gideceğim.

Sarhoş oldun mu daha önce ?
Hocam içki, sigara vs. daha önce hiç bir şey içmedim. Ama bence böyle bir şey olması lazım. Kafam boşalıyor, rahatlıyor gibiyim. Ama aynı zamanda ağrı da oluyor. Bana öyle geldiği için böyle bir başlık yazdım.

Sarhoş olursan rahatlamazsın beter hissedersin. Aile hekimi arkadaşım var kendisi salgın olduğunu söyledi. Sağlık ocağına veya devlete görün. Ondan önce ağrı kesici hap deneyebilirsin.

Sarhoş olursan rahatlamazsın beter hissedersin. Aile hekimi arkadaşım var kendisi salgın olduğunu söyledi. Sağlık ocağına veya devlete görün. Ondan önce ağrı kesici hap deneyebilirsin.
Tamam hocam. Umarım hafta sonuna kadar geçer. Çünkü daha sınavlarım var.

Hocam şuan net anlattığınız salgın bende de var arkadaşlarımda da oluşmaya başladı. Bir süre sonra ses kısılıyor hafiften sonra dan yavaştan balgam atıyorsunuz.

Hocam hiçbir şey içmediyseniz nasıl sarhoş olacaksınız ? Hasta falansınızdır ondan olma ihtimali var. Ben ilk korona olduğum zaman ansızın baş ağrısı, baş dönmesi gibi şeyler yaşıyordum. Ayağa kalkınca başım döndü, gözüm falan karardı. Kalktığım gibi sandalyeme geri düştüm zaten. Allahtan sonradan hafifledi. Sadece ilk zamanlar böyleydi. Siz de durmayın, hastaneye gidin derim.

Hocam benzetme yapıyorum zaten. Bende de öyle oluyordu. Belki bu hafta içerisinde geçer.
Ama bu da çok fazla olmuyor, ara sıra oluyor.

Bende ise göz dalması oluyor. Bazı günler 200 kez oluyor. Dalıp gidiyorum kısa süre. Anksiyete tedavisi görüyorum, ondan dolayı olmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…