OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #1 Her yerde bu kolyeyi aradım AliExpress'ten bir sipariş bile verdim ancak satıcı onaylamadı bile. Bulabildiğim tüm sitelerin Türkiye'ye kargosu yok.
Her yerde bu kolyeyi aradım AliExpress'ten bir sipariş bile verdim ancak satıcı onaylamadı bile. Bulabildiğim tüm sitelerin Türkiye'ye kargosu yok.
Krezy1337 Yoctopat Katılım 24 Temmuz 2024 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Temmuz 2024 #2 İnstagramda sayfalar var onlara yaptırabilirsin.
OnlYusuf Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 457 Çözümler 5 Yer Sanctuary Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Temmuz 2024 #3 Krezy1337 dedi: İnstagramda sayfalar var onlara yaptırabili Genişletmek için tıkla... Moderatör arkadaş başlığı kafasına göre değiştirmiş. Amacım E harfi olması değil Eminem'in ürünü olduğu için almak istiyordum.
Krezy1337 dedi: İnstagramda sayfalar var onlara yaptırabili Genişletmek için tıkla... Moderatör arkadaş başlığı kafasına göre değiştirmiş. Amacım E harfi olması değil Eminem'in ürünü olduğu için almak istiyordum.