Sarı filtre sigara önerisi

6-7 senedir Camel Black içerim, çoğu kişi sevmez. Kokusu ağır ve tadında acılık var ama başkası da kesmiyor beni kolay kolay. Alışkanlığın da etkisi var tabii. Ben öneririm ama aslında içmemek lazım.

Tekel 2000 Kırmızı önerebilirim yoğun tat ve aroma için, hafiflik için ise West Navy öneririm. Hem ucuz hem de hafif tam öğrenci ya da bütçe sigarası

Hadi ya. Camel white güzel gibi yorumlar almıştım ama. Kötü mü harbi?

Hocam ben normalde kısa parlament içerim denemek için white aldım cok ağır geldi nedense tadını da begenmedim anca yoklukta gider.

Tekel 2000 kırmızı önerebilirim yoğun tat ve aroma için, hafiflik için ise West navy öneririm. Hem ucuz hem de hafif tam öğrenci ya da bütçe sigarası

Hocam wesy navy beyaz filtre degil mi?

Hocam ben normalde kısa parlament içerim denemek için white aldım cok ağır geldi nedense tadını da begenmedim anca yoklukta gider.

Hocam wesy navy beyaz filtre degil mi?
West White beyaz filtre olan hocam, Navy onun kırmızı olanı.

Fiyatı nedir peki hocam?

Yanlış bilmiyorsam 60-70 TL civarı bir fiyat aralığına sahip şu an. Bizim evin aşağısındaki tekel 68 TL'den veriyor, ancak meydandaki 75 TL'den satıyor. Kısacası 80 TL'nin altında diyelim ilk aldığım zamanlar 62 TL'ydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…