creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #1 (COVID-19) yetmedi bir de bu cikti. Cok kisi ölecek Allah herkesin yardimcisi olsun.
Arda Dayıoğlu Kilopat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 2 Temmuz 2015 Mesajlar 4.876 Çözümler 2 17 Nisan 2020 #2 Bu nasıl seyreder dünyada bilemiyorum, oldukça tehlikeli bir hastalık tabii ki bu da. WHO declares yellow fever outbreak in South Sudan The World Health Organization (WHO) has declared an outbreak of yellow fever in the southern africa.cgtn.com
Bu nasıl seyreder dünyada bilemiyorum, oldukça tehlikeli bir hastalık tabii ki bu da. WHO declares yellow fever outbreak in South Sudan The World Health Organization (WHO) has declared an outbreak of yellow fever in the southern africa.cgtn.com
creative01 Hectopat Katılım 28 Ocak 2020 Mesajlar 847 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2020 #3 Arda Dayıoğlu dedi: Bu nasıl seyreder dünyada bilemiyorum, oldukça tehlikeli bir hastalık tabii ki bu da. WHO declares yellow fever outbreak in South Sudan The World Health Organization (WHO) has declared an outbreak of yellow fever in the southern africa.cgtn.com Genişletmek için tıkla... Bircok haber sitesinde bu hastaligin asisi var diyorlar ama kalici bir cozum olur insalah.
Arda Dayıoğlu dedi: Bu nasıl seyreder dünyada bilemiyorum, oldukça tehlikeli bir hastalık tabii ki bu da. WHO declares yellow fever outbreak in South Sudan The World Health Organization (WHO) has declared an outbreak of yellow fever in the southern africa.cgtn.com Genişletmek için tıkla... Bircok haber sitesinde bu hastaligin asisi var diyorlar ama kalici bir cozum olur insalah.