eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #1 Bu kapağı yıllardır ne kapağı olduğunu bilmeden saklıyorum. Üstünde horoza benzettiğim bir şekil var. Ne olduğunu bilen çıkar mı? Dışında yazanlar: 13/05/10, PRTRY 236 İçinde yazanlar: Cr-cap, EuroCap
Bu kapağı yıllardır ne kapağı olduğunu bilmeden saklıyorum. Üstünde horoza benzettiğim bir şekil var. Ne olduğunu bilen çıkar mı? Dışında yazanlar: 13/05/10, PRTRY 236 İçinde yazanlar: Cr-cap, EuroCap
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 60 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #2 Kendisi kapak üreticisi. O yazanlardan biri üretim tarihi ikisi ise aynı firmanın farklı yerlerdeki isimleri sanırsam.
Kendisi kapak üreticisi. O yazanlardan biri üretim tarihi ikisi ise aynı firmanın farklı yerlerdeki isimleri sanırsam.
eNyzii1 Hectopat Katılım 2 Haziran 2020 Mesajlar 309 Yer İstanbul Avcılar Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Şubat 2023 #3 Yavuz_Çetin dedi: Kendisi kapak üreticisi. O yazanlardan biri üretim tarihi ikisi ise aynı firmanın farklı yerlerdeki isimleri sanırsam. Genişletmek için tıkla... Onları ben de tahmin etmiştim ama kesin emin olamıyorum. Zaten kapaktan ziyade de kapağın şişesindeki içeçeği merak ediyorum. Bir ihtimal Zafer Gazozu olabilir mi? Son düzenleme: 11 Şubat 2023
Yavuz_Çetin dedi: Kendisi kapak üreticisi. O yazanlardan biri üretim tarihi ikisi ise aynı firmanın farklı yerlerdeki isimleri sanırsam. Genişletmek için tıkla... Onları ben de tahmin etmiştim ama kesin emin olamıyorum. Zaten kapaktan ziyade de kapağın şişesindeki içeçeği merak ediyorum. Bir ihtimal Zafer Gazozu olabilir mi?