R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #1 Cosplay için değil takmak için kullanacağım. Optikçide bulabilir miyim ? Yoksa internetten mi almam gerekir ?
Cosplay için değil takmak için kullanacağım. Optikçide bulabilir miyim ? Yoksa internetten mi almam gerekir ?
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #2 Hepsinde olur mu bilmem ama DünyaGöz'ün anlaştığı birkaç firma var. Oralarda vardır.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #3 Sarı olduğu için fiyatı çok tuzlu olur mu ? Yoksa normal lens fiyatın da mı olur ?
Uyurgezegeze Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Nisan 2014 Mesajlar 1.008 Makaleler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Eylül 2014 #4 Hiç bilmiyorum.
R Roxor Megapat Katılım 19 Haziran 2014 Mesajlar 424 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Eylül 2014 #5 En hesaplı rainbow fantasy line numaralı renkli lens lensoptik.com.tr 'de Kontakt lens ve renkli lensler de ücretsiz kargo ve hediye solüsyon fırsatlarını kaçırmayın. Özel indirimler sizleri bekliyor.. Numaralı olarak burada bulabildim.
En hesaplı rainbow fantasy line numaralı renkli lens lensoptik.com.tr 'de Kontakt lens ve renkli lensler de ücretsiz kargo ve hediye solüsyon fırsatlarını kaçırmayın. Özel indirimler sizleri bekliyor.. Numaralı olarak burada bulabildim.