Sarı makine yağı switchlere zarar verir mi?

394919

Kilopat
Makaleler
1
Arkadaşlar klavyenin yedek switchlerinden birinde denedim ve tatmin edici bir ses verdi toklaştı tuş sesi. 1 haftadır sorun olmadı fakat forumda plastiğe zarar verir diye okudum. Zaten makine yağının amacı sürtünen iki şey arasında ki sürtünmeyi azaltmak değil mi? Aklımı karıştıran bir durum oldu. WD40 değil bu arada bildiğimiz sıvı haldeki sarı makine yağından bahsediyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
'Switch'ler için Krytox 205G0 mı sıvı Superlube mu?' konusundaki mesaj Switch'ler için Krytox 205G0 mı sıvı Superlube mu?

Su mesajdan nasil makine yagi switchleri yakar sonucuna vardin pes dogrusu.

geekhack, r/mk yada custom klavye ile ilgili diger kaynaklardan da arastirabilirsin ama alacagin cevaplar benzer olacak sonucta.

Son düzenleme:
'Switch'ler için krytox 205G0 mı sıvı superlube mu?' konusundaki mesaj Switch'ler için Krytox 205G0 mı sıvı Superlube mu?

Su mesajdan nasıl makine yagi Switch'leri yakar sonucuna vardin pes dogrusu.

Geekhack, r/mk ya da Custom klavye ile ilgili diger kaynaklardan da arastirabilirsin ama alacagin cevaplar benzer olacak sonucta.

Hocam haklısınız o an doğru geldi ama sonra neden sarı makine yağı plastiği yakar diye düşündüm pek mantıklı gelmedi açıkçası.

'Switch'ler için krytox 205G0 mı sıvı superlube mu?' konusundaki mesaj Switch'ler için Krytox 205G0 mı sıvı Superlube mu?

Su mesajdan nasıl makine yagi Switch'leri yakar sonucuna vardin pes dogrusu.

Geekhack, r/mk ya da Custom klavye ile ilgili diger kaynaklardan da arastirabilirsin ama alacagin cevaplar benzer olacak sonucta.

Hocam ben bahsettiğiniz forumda konu açtım ve petrol bazlı olmadığı takdirde kullanılabilir olduğunu söylediler yağın. Bilginiz olsun.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı