Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 21 Eylül 2020 #1 Sarı site nedir? Ben Sahibinden sanıyordum. Başkası eBay, bir başkası da Amazon demiş. Hangisi kafam karıştı. Bir de forumda neden sarı site deniyor?
Sarı site nedir? Ben Sahibinden sanıyordum. Başkası eBay, bir başkası da Amazon demiş. Hangisi kafam karıştı. Bir de forumda neden sarı site deniyor?
Staj Yapan Donanımcı Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Haziran 2019 Mesajlar 3.842 Makaleler 4 Çözümler 26 Yer İzmit 21 Eylül 2020 #2 Sahibinden.com'dur. eBay nereden çıktı?
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #3 Sahibinden.com'a öyle diyoruz. eBay ile alakası yok.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 21 Eylül 2020 #4 Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahibinden.com'dur. eBay nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Sahibinden.com'a öyle diyoruz. eBay ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. eBay denince kafam karıştı. Peki nedens sarı site deniyor?
Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahibinden.com'dur. eBay nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... Samotne Ciasteczka dedi: Sahibinden.com'a öyle diyoruz. eBay ile alakası yok. Genişletmek için tıkla... Ben de öyle biliyorum. eBay denince kafam karıştı. Peki nedens sarı site deniyor?
zoro043 Kilopat Katılım 23 Haziran 2019 Mesajlar 707 Makaleler 1 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Eylül 2020 #5 Sarı çünkü.
S Samotne Ciasteczka Petapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 21 Eylül 2020 #6 Kemânkeş- dedi: Ben de öyle biliyorum. eBay denince kafam karıştı. Peki nedens sarı site deniyor? Genişletmek için tıkla... Canımız öyle istiyor hocam. Sansür gibi bir şey
Kemânkeş- dedi: Ben de öyle biliyorum. eBay denince kafam karıştı. Peki nedens sarı site deniyor? Genişletmek için tıkla... Canımız öyle istiyor hocam. Sansür gibi bir şey
2 222744 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Temmuz 2018 Mesajlar 11.217 Makaleler 5 Çözümler 57 21 Eylül 2020 #7 Kemânkeş- dedi: Sarı site nedir? Ben Sahibinden sanıyordum. Başkası eBay, bir başkası da Amazon demiş. Hangisi kafam karıştı. Bir de forumda neden sarı site deniyor? Genişletmek için tıkla... Ben SDN yerine söylüyorum. Sarı forum diyorum oraya.
Kemânkeş- dedi: Sarı site nedir? Ben Sahibinden sanıyordum. Başkası eBay, bir başkası da Amazon demiş. Hangisi kafam karıştı. Bir de forumda neden sarı site deniyor? Genişletmek için tıkla... Ben SDN yerine söylüyorum. Sarı forum diyorum oraya.
Kemânkeş- Megapat Zamanın Tanığı Katılım 28 Mart 2016 Mesajlar 5.720 Makaleler 5 Çözümler 34 Yer 𐰇𐱅𐰇𐰚𐰀𐰤𐱅𐰇𐰼𐰚𐰃𐰾𐱃𐰀𐰣 21 Eylül 2020 #8 zoro043 dedi: Sarı çünkü. Genişletmek için tıkla... İnanılmaz gerçekten.
Thermes Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 21 Kasım 2014 Mesajlar 5.437 Makaleler 61 Çözümler 4 21 Eylül 2020 #9 Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahibinden.com'dur. eBay nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... ABCDE dedi: eBay sanırım hem dolar üzerinden koymuş sahibinden olacak değil ya . Sayenizde küçük bir İngiltere turuna çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Ebay diyen var gördüğünüz gibi
Staj Yapan Donanımcı dedi: Sahibinden.com'dur. eBay nereden çıktı? Genişletmek için tıkla... ABCDE dedi: eBay sanırım hem dolar üzerinden koymuş sahibinden olacak değil ya . Sayenizde küçük bir İngiltere turuna çıkacağım. Genişletmek için tıkla... Ebay diyen var gördüğünüz gibi
rydn Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 3.696 Çözümler 13 21 Eylül 2020 #10 Sahibinden.com.