Sarı sitenin çıldırtan satıcıları

MessininFedaisi

Hectopat
Daha fazla  
Böyle bir ilanla karşılaştım ve çok avantajlı geldi. Nitekim sadece 4790K'yı 1500'den satanlar var. Ama aklıma LGA1150 platformunda 4790K gücünde başka bir işlemci olmadığı geldi. İşlemci modelini sordum ve o dönemki i5 işlemcilerin ayarındaki Xeon 1220V3 modeli olduğunu söyledi. Sonra bilmişlik taslayıp engel attı. Bu ne ilk ne son 4 çekirdekli işlemcilere 8 çekirdek yazanlar oyun canavarı deyip işlemci modeli yazmayanlar. Zamanında 5 bine almıştım şimdi 10 bin eder diyenler. Siz dikkatli olun ve her şeyi sorun. İyi Sosyaller.

Bu arada işlemci i5 4460 ayarında ben yanlış yazmışım ama çok da fark etmez bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben eski pc için ara sıra 4790 ilanlarına bakıyorum bu adam neredeyse 1 yıldır bu başlıkla ilan açıp duruyor asla satamıyor nasıl bir kafa yapısı anlamadım.

Bu satıcıları görünce aklıma eskiden sattığım GT 730 ekran kartı ilanım aklıma geldi.Sırf alan kişi bilgisi dahilinde olsun diye kıçı kırık karta oturup 1 gün boyunca FPS testi yapmıştım.Ve param güvende ile sattım.Bu da eski ilanım :

RX 460 satıyordum adam bana Valorant kaç FPS diye soruyor şimdi bu adama oyunun işlemci oyunu olduğunu anlatmana imkan yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…