erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #1 Merhaba, Excel'de Örneğin B1 hücresini sarıya boyadığımda A1 hücresine o anki tarihi yazdırmak istiyorum. B2'yi sarıya boyarsam da A2 hücresinin sarı olması gibi. Eğer sarıya boyadığım bir hücreyi dolgu yok yaparsam yani boyamaktan vazgeçersem de soldaki hücredeki tarih silinsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim. Son düzenleme: 20 Ocak 2023
Merhaba, Excel'de Örneğin B1 hücresini sarıya boyadığımda A1 hücresine o anki tarihi yazdırmak istiyorum. B2'yi sarıya boyarsam da A2 hücresinin sarı olması gibi. Eğer sarıya boyadığım bir hücreyi dolgu yok yaparsam yani boyamaktan vazgeçersem de soldaki hücredeki tarih silinsin istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
D DoblosuOlanEnişte Megapat Katılım 26 Mart 2017 Mesajlar 480 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #2 Excel mi bu nedir?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Ocak 2023 #3 Kod:Panoya kopyala import openpyxl workbook = openpyxl.load_workbook("dosya.xlsx") worksheet = workbook["Sayfa1"] worksheet["B1"].fill = openpyxl.styles.PatternFill(start_color="FFFF00", end_color="FFFF00", patternType='solid') workbook.save("dosya.xlsx") Hocam böyle bir şey mi?
Kod:Panoya kopyala import openpyxl workbook = openpyxl.load_workbook("dosya.xlsx") worksheet = workbook["Sayfa1"] worksheet["B1"].fill = openpyxl.styles.PatternFill(start_color="FFFF00", end_color="FFFF00", patternType='solid') workbook.save("dosya.xlsx") Hocam böyle bir şey mi?
erkansaglam Megapat Katılım 16 Ağustos 2013 Mesajlar 282 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #4 DoblosuOlanEnişte dedi: Excel mi bu nedir? Genişletmek için tıkla... Evet, Excel'de yapmak istiyorum. Uton dedi: Kod:Panoya kopyala import openpyxl workbook = openpyxl.load_workbook("dosya.xlsx") worksheet = workbook["Sayfa1"] worksheet["B1"].fill = openpyxl.styles.PatternFill(start_color="FFFF00", end_color="FFFF00", patternType='solid') workbook.save("dosya.xlsx") Hocam böyle bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bu kodu nereye yazıp çalıştıracağım? Ayrıca kodda tarih ekleneceğine dair bir yer göremedim gibi oldu. @bytesbix Hocam buraya da bakar mısınız size zahmet? Son düzenleme: 20 Ocak 2023
DoblosuOlanEnişte dedi: Excel mi bu nedir? Genişletmek için tıkla... Evet, Excel'de yapmak istiyorum. Uton dedi: Kod:Panoya kopyala import openpyxl workbook = openpyxl.load_workbook("dosya.xlsx") worksheet = workbook["Sayfa1"] worksheet["B1"].fill = openpyxl.styles.PatternFill(start_color="FFFF00", end_color="FFFF00", patternType='solid') workbook.save("dosya.xlsx") Hocam böyle bir şey mi? Genişletmek için tıkla... Bu kodu nereye yazıp çalıştıracağım? Ayrıca kodda tarih ekleneceğine dair bir yer göremedim gibi oldu. @bytesbix Hocam buraya da bakar mısınız size zahmet?
Uton Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 7 Ağustos 2013 Mesajlar 9.116 Makaleler 3 Çözümler 38 20 Ocak 2023 #5 "openpyxl" kütüphanesi ile bir Excel dosyasını açacaksınız hocam. Python veya C# olabilir bu kodu yazacağınız yer.
"openpyxl" kütüphanesi ile bir Excel dosyasını açacaksınız hocam. Python veya C# olabilir bu kodu yazacağınız yer.