Şarj adaptörü çok ısınıyor

mihaylo

Picopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar. Ben Galaxy Tab A7 kullanıyorum. Şarjı düşünce şarja takıyorum. Fakat şarj adaptörü çok ısınıyor. Tablet oyun oynarken ısınıyor sadece. Ama şarj adaptörü prize takılınca boşta kalsa bile ısınıyor. Bir problem çıkar mı? Patlama riski var mı?

Merhaba arkadaşlar. Ben Galaxy Tab A7 kullanıyorum. Şarjı düşünce şarja takıyorum. Fakat şarj adaptörü çok ısınıyor. Tablet oyun oynarken ısınıyor sadece. Ama şarj adaptörü prize takılınca boşta kalsa bile ısınıyor. Bir problem çıkar mı? Patlama riski var mı?

Benim de ısınıyor çok fazla kalınca. Takılı bırakmadıkça sorun çıkmaz gibi.

Adaptör orijinal mi? Eğer elinizi dokunduramayacak kadar sıcaksa kullanmanızı önermem (ömrü bitmiş olabilir.)
Adaptör orijinal. Kutudan ne çıktıysa o. Elimi dokunduruyorum. İstesem 5 10 dakika tutarım hatta daha fazla. Ama korkuyorum. Tablet yeni zaten. Çok uzun zaman geçmedi üzerinden.
Benim de ısınıyor çok fazla kalınca. Takılı bırakmadıkça sorun çıkmaz gibi.
Geceleri yatarken şarja bırakıyorum. Problem çıkarır mı?

Adaptör orijinal. Kutudan ne çıktıysa o. Elimi dokunduruyorum. İstesem 5 10 dakika tutarım hatta daha fazla. Ama korkuyorum. Tablet yeni zaten. Çok uzun zaman geçmedi üzerinden.

Geceleri yatarken şarja bırakıyorum. Problem çıkarır mı?

Bende bırakıyorum prize takılı bir şey doldurduğu sürece sıkıntı olmaz. Bir de eğer %100 olunca gücü kesen seçenek varsa onu seçin yoksa yapacak bir şey yok.

Bende bırakıyorum prize takılı bir şey doldurduğu sürece sıkıntı olmaz. Bir de eğer %100 olunca gücü kesen seçenek varsa onu seçin yoksa yapacak bir şey yok.

Zaten her cihazda otomatik yapılıyor bu.

Bir şey olmaz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı