Kurtay88888 Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 37 1 Ocak 2022 #11 Bak ben daha kesin bir yöntem söyleyeyim. Çıkar bataryayı çalıştır makinayı eğer ki sorun yoksa adaptör sağlamdır. Aksi durumda zaten çalışmayacak. Bu arada pil ile kullanım performansı etkiler.
Bak ben daha kesin bir yöntem söyleyeyim. Çıkar bataryayı çalıştır makinayı eğer ki sorun yoksa adaptör sağlamdır. Aksi durumda zaten çalışmayacak. Bu arada pil ile kullanım performansı etkiler.
5 56648 Megapat Katılım 26 Nisan 2015 Mesajlar 1.662 Çözümler 6 1 Ocak 2022 #12 Disty dedi: Adaptör değerlerinin, adaptörün üstünde yazması gerek. Düzgün bir adaptör aldığınız sürece yazan değerlerin doğru olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptörüm orijinal, onlar yazıyor. Arıza tespit programı gibi bir şey var mı diye sormuştum.
Disty dedi: Adaptör değerlerinin, adaptörün üstünde yazması gerek. Düzgün bir adaptör aldığınız sürece yazan değerlerin doğru olması gerek. Genişletmek için tıkla... Hocam adaptörüm orijinal, onlar yazıyor. Arıza tespit programı gibi bir şey var mı diye sormuştum.
Kurtay88888 Centipat Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 37 1 Ocak 2022 #13 56648 dedi: Hocam adaptörüm orijinal, onlar yazıyor. Arıza tespit programı gibi bir şey var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Program varmı emin değilim ama ampermetre işini çözer. Woltaj değerine bak üstünde yazanla aynıysa sorun yoktur.
56648 dedi: Hocam adaptörüm orijinal, onlar yazıyor. Arıza tespit programı gibi bir şey var mı diye sormuştum. Genişletmek için tıkla... Program varmı emin değilim ama ampermetre işini çözer. Woltaj değerine bak üstünde yazanla aynıysa sorun yoktur.
Demorlius Hectopat Katılım 15 Şubat 2022 Mesajlar 1.190 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Haziran 2025 #14 56648 dedi: Acer Aspire A315-57G. GTA 4, Skyrim, Pes 21, Metro Last Light, 12 Minutes test ettiğim oyunlar. Hepsi 15 FPS'in üstüne çıkamadı. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı cihaz var sorunu çözebildiniz mi.
56648 dedi: Acer Aspire A315-57G. GTA 4, Skyrim, Pes 21, Metro Last Light, 12 Minutes test ettiğim oyunlar. Hepsi 15 FPS'in üstüne çıkamadı. Genişletmek için tıkla... Bendede aynı cihaz var sorunu çözebildiniz mi.