Şarj adaptörü garanti kapsamında mı?

CrazyKanarya19

Centipat
Yer
Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar, yaklaşık 1 yıl önce Hepsiburada üzerinden Acer Aspire bir dizüstü bilgisayar aldım. Cihaz güzel, herhangi bir sorunu, bilgisayardan herhangi bir şikayetim yoktu. Cihaz işimi görüyor zaten oyun oynamayı sevmeyen bir insanım. Olan bir günde oldu. Normal şarjda çalışırken sanırım adaptörde sorun olmaya başladı çünkü şarj gidip geliyordu. Yani oluyordu sonra olmuyordu bu birkaç kez devam etti, en sonda da tamamen şarj olmamaya başladı. Garantisi de yaklaşık 10 11 ay var. Ben garantiye götürsem sorunu çözerler mi yoksa kullanıcı hatası deyip fazla para mı isterler? Daha önce başına gelen varsa yardımcı olursa sevinirim. Sürç-i lisan olduysa affola.

Yanıtlarınız için teşekkürler, pazartesi şansımı denedikten sonra konuyu düzenlerim.

Mümkünse laptop ile birlikte vermemeye çalışın, sizden laptopta da problem olabilir deyip isteyebilirler. Genelde bir gidince orası burası çizik geliyor makinelerin. Denk bir adaptör ile hiç denediniz mi? Sorunun adaptör olduğuna emin misiniz?

Mümkünse laptop ile birlikte vermemeye çalışın, sizden laptopta da problem olabilir deyip isteyebilirler. Genelde bir gidince orası burası çizik geliyor makinelerin. Denk bir adaptör ile hiç denediniz mi? Sorunun adaptör olduğuna emin misiniz?

Elimde fazladan bir adaptör olmadığı için deneyemedim. Ama dediğiniz gibi bilgisayarda da sorun olabilir. Ama büyük ihtimalle sorun adaptörde bilgisayarı öyle uçuk kaçık kullanmam zaten. Ben bilgisayarı da götüreceğim eğer sorun adaptördeyse bilgisayarın kalmasına gerek kalmayabilir.

Elimde fazladan bir adaptör olmadığı için deneyemedim. Ama dediğiniz gibi bilgisayarda da sorun olabilir. Ama büyük ihtimalle sorun adaptörde bilgisayarı öyle uçuk kaçık kullanmam zaten. Ben bilgisayarı da götüreceğim eğer sorun adaptördeyse bilgisayarın kalmasına gerek kalmayabilir.

Siz yine bir tanıdığınızda ya da bilgisayarcıda sizinkinin eşi bir adaptör varsa bir deneyin hocam. Hiç uğraşamam gitsin yapılsın diyorsanız en azından garantiye vermeden önce bilgisayarın detaylı fotoğraflarını çekin. Garantide cidden kötü davranıyorlar cihazlara.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı