Şarj adaptörü tavsiyesi

Daha fazla  
Merhaba dostlar, S20 FE için şarj adaptörü alacağım ama ileriye dönük bir şarj adaptörü de olsun istiyorum. İleride iPhone 13 veya 14 serisi düşünüyorum. Tavsiyeleriniz için teşekkürler. Benim düşündüklerim:

1- Spigen PowerArc ArcStation Pro 65W Hızlı Şarj Cihazı Gallium Nitride (GaN) (Tek Kullanımda 60W / Çift Kullanımda 1.Port 45W + 2.Port 20W) White PE2007 | Spigen
2- Anker PowerPort III 65W Şarj Cihazı
3- Anker PowerPort Atom III Slim 65W Çoklu Şarj Aleti

Son düzenleyen: Moderatör:

Dosya Ekleri

• 1652530062196.png
    1652530062196.png
    194,1 KB · Görüntüleme: 175
Son düzenleme:
Hocam S20FE gibi bir telefonu zaten en az 5 sene kullanırsınız. O zamana kadar 17 de çıkar 18 de. Orijinal Samsung adaptörü daha iyi olacaktır ama attığınız Spigen alınabilir Anker'i önermem.

Ben geçici olarak kullanıyorum bu telefonu kardeşime vereceğim. iPhone 14 düşünüyorum şimdilik ayrıca A101'de varmış gittim oradan aldım ama orijinaldir herhalde bu. Samsung TA800N Type-C 25W Şarj Adaptörü
Hocam bunun içinden kablo çıkmıyormuş ayrıca TA800X mi alsam yoksa buna ayrı kablo alayım ?
@Evil Belief Hocam siz ne diyorsunuz bu konuya?

Son düzenleme:
Ben geçici olarak kullanıyorum bu telefonu kardeşime vereceğim. iPhone 14 düşünüyorum şimdilik ayrıca A101'de varmış gittim oradan aldım ama orijinaldir herhalde bu. Samsung TA800N Type-C 25W Şarj Adaptörü
Hocam bunun içinden kablo çıkmıyormuş ayrıca TA800X mi alsam yoksa buna ayrı kablo alayım ?
@Evil Belief Hocam siz ne diyorsunuz bu konuya?
Anker iyidir hocam. PD sertifikası da var, ilerde iPhone'la kullanımda da sorun çıkarmaz. İdeali orijinal adaptör kullanmaktır ama Samsung'a ayrı iPhone'a ayrı adaptör almak ne kadar mantıklı bilemedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı