Şarj adaptöründeki değer sıkıntı çıkartır mı?

Wiinchester

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba, geçenlerle bilgisayarımın şarj adaptörü bozuldu ve bende muadil diye yenisini sipariş ettim ama bilgilerinde ki bir şey kafamı karıştırdı.
Bilgisayarım Casper Excalibur G770 orijinal şarj adaptöründeki input verileri: 100-240 -1.8A, 50-60 Hz. Benim aldığım adaptörün değeri input: 100-240V -1.5A 50-60 Hz

Orijinal olan 1.8A ile aldığım 1.5A kısmı farklı geri kalan her şey aynı bu bana sıkıntı çıkarır mı?

Herkese merhaba, geçenlerle bilgisayarımın şarj adaptörü bozuldu ve bende muadil diye yenisini sipariş ettim ama bilgilerinde ki bir şey kafamı karıştırdı.
Bilgisayarım Casper Excalibur G770 orijinal şarj adaptöründeki input verileri: 100-240 -1.8A, 50-60 Hz. Benim aldığım adaptörün değeri input: 100-240V -1.5A 50-60 Hz

Orijinal olan 1.8A ile aldığım 1.5A kısmı farklı geri kalan her şey aynı bu bana sıkıntı çıkarır mı?
Çıkış değerleri orijinal ile aynı ise bir şey olmaz.

Orijinal olan 1.8A ile aldığım 1.5A kısmı farklı geri kalan önce şeyden aramışher şey aynı bu bana sıkıntı çıkarır mı?

Sıkıntı çıkarmaz hatta 1.8A destekliyorsa daha hızlı şarj olur.

Output değerleri: Orijinalde 19 v 6.32a yeni aldığımda 19 v6.3a sıkıntı olmaz heraldi?

Çok küçük bir fark olduğu için cihazda veya bataryada bir problem olmaz.
Sadece çok az daha fazla eskime olabilir, ama bu fark çok çok küçük. Fabrikalar genellikle bu tip küçük toleranslarla bataryaların kullanım ömrünü belirler zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı