Sarj aleti bozulan eski sisteme yeni şarj aleti alınmalı mı?

Metro1234

Decipat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Hp g6 ProBook
Samsung Galaxy J7 Prime
İçinde Windows 7 olan ve galiba 2 GB RAM olan bir eski laptop var ama şarj aleti bozuldu. Sizce yeni şarj aleti almak mantıklı mı?

Not: Şarj aleti zor bulunmuyor ama biraz pahalı sizce değer mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer kullanıyorsanız işinizi görüyorsa almak mantıklı gibi.

İçinde Windows 7 olan ve galiba 2 GB RAM olan bir eski laptop var ama şarj aleti bozuldu. Sizce yeni şarj aleti almak mantıklı mı?

Ne kadar pahalı olduğuna göre değişir ama genel olarak değmez. Win8 ve 4GB RAM olsaydı bir 4GB RAM daha tak kullan deridma ama bu özellikler biraz can sıkar.

Aslında kullanılır bir laptop ve Samsung marka sizce fiyat olarak değermi demek istemiştim şarj aletinin modeli olarak aratınca 500 TL ye çıkıyor ama fotoğrafını çekip aratınca laptop ile uyumlu 100 150 TL ye bulunuyor sizce mantıklı mı ?

Kullanacak mısın kullanmayacak mısın, ona göre karar ver. Sana kalmış.

Sanırsam hard diski var ve 150 TL için bence değmez. Onun yerine 800-1000TL'ye satıp daha iyi laptop bulabilirsin gibi. Tabi ilden ile değişir. Mesela Thinkpad modelleri var bazıları 700-800'e satılıyor İzmir'de.

Hocam Samsung'ta hiç 2 GB duymadım bir özelliklerine bakar mısınız? Windows+r yapıp msinfo32 yazıp açılan yerde az aşağı inersen RAM yazıyor.

Değmez

Sanırsam hard diski var ve 150 TL için bence değmez. Onun yerine 800-1000TL'ye satıp daha iyi laptop bulabilirsin gibi. Tabi ilden ile değişir. Mesela Thinkpad modelleri var bazıları 700-800'e satılıyor İzmir'de.
Evet 200 GB olması lazım hard disk var
Hocam Samsung'ta hiç 2 GB duymadım bir özelliklerine bakar mısınız? Windows+r yapıp msinfo32 yazıp açılan yerde az aşağı inersen RAM yazıyor.
1-Baya eski ve baya küçük bu yüzden 2gb olması normal
2-Şarj aleti bozuk diye bu konuyu açtım yani bakamam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…