Y Yuusuufff Hectopat Katılım 28 Haziran 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #1 Herkese merhaba Technopat ailesi. Ben Asus kullanıcısıyım. Fakat dün şarj aletim bozuldu. Tablete takılan yer kırıldı. 2 yıllık garantim var ve süresi dolmadı. Bu şarj aleti garanti kapsamına girer mi ? Garantiye yollayabilir miyim ?
Herkese merhaba Technopat ailesi. Ben Asus kullanıcısıyım. Fakat dün şarj aletim bozuldu. Tablete takılan yer kırıldı. 2 yıllık garantim var ve süresi dolmadı. Bu şarj aleti garanti kapsamına girer mi ? Garantiye yollayabilir miyim ?
RuFF+ Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Haziran 2014 Mesajlar 2.910 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #2 Garantiye yollayıp günlerce bekleyeceğinize 5 TL' ye şarj aleti almalısınız.
Ruter Megapat Zamanın Tanığı Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2016 Mesajlar 3.174 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2016 #3 RuFF+ dedi: Garantiye yollayıp günlerce bekleyeceğinize 5 TL' ye şarj aleti almalısınız. Genişletmek için tıkla... akıllıca
RuFF+ dedi: Garantiye yollayıp günlerce bekleyeceğinize 5 TL' ye şarj aleti almalısınız. Genişletmek için tıkla... akıllıca