Şarj aleti önerisi

Lilimori

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar. Yakın zaman önce şu Power Bank'i aldım
Fakat Galaxy S8 telefonumun orijinal şarj aletini kaybettiğim için şarj edemiyorum. Yani hem Power Bank'i hem telefonu şarj edebilmem için bir şarj aletine ihtiyacım var. Kaliteli bir şey arıyorum haliyle. Öneriniz varsa müteşekkir olurum. Bilgisiz olduğum için bütçe belirleyemedim.

Fakat Galaxy S8 telefonumun orijinal şarj aletini kaybettiğim için şarj edemiyorum. Yani hem Power Bank'i hem telefonu şarj edebilmem için bir şarj aletine ihtiyacım var. Kaliteli bir şey arıyorum haliyle. Öneriniz varsa müteşekkir olurum. Bilgisiz olduğum için bütçe belirleyemedim.

Hocam haftaya A101e Philips şarj aleti gelecek hem Type-C hem Micro USB. Ben almayı düşünüyorum önceden de kullanmıştım. Fiyatı da 13₺.
1625986736474.png

Xiaomi alabilirsiniz. 33 Watt şarj aleti olarak MDY 11 EZ modeli var. Telefonunuz 15 watt desteklediğinden gereksiz para verirsiniz. Önerim MDY 11 EP'dir kendisi 22.5 Watt.

Edit: MDY 10 EF'de tercih edebilirsiniz 18 Watt 45 TL.

Hocam çabuk ısınıyor derken ne çabuk ısınıyor onu anlamadım. Ben çok güzel kullanmıştım ısınma sorunu olmadan.
Bilmiyorum, benim aldığım model çabuk ısınıyordu. 7000 mAH doldurmakta zorluk çekmiş de olabilir. Ama yavaş dolduruyordu. 1 saate 15 falan yapıyordu. 30 TL paraya kıyıp yenisini aldım. 1 saate 35-40 yapıyor şarjı. Modelini bilmiyorum, etiketini vesaire çıkarmışlar. Fotoğrafını atabilirim ama :D.

@377660 hocam önerilerimi değerlendirir misiniz? Fikrinizi merak ediyorum. Kendim MDY 11 EZ modelini kullanıyorum.
Bende bu modelin sanırım bir değişiği var. Benim modelin 2 bölümü var. Yani 2 girişi var. 2 girişi olduğu için ısınıyor. Yüksek MAH değerli cihazları doldururken zorlanıyor ve akım gücünü minimum düzeye indiriyor. Ancak normal cihazları (3000-5000 MAH) rahatlıkla dolduruyor.
Tercih edilebilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı