Şarj aleti önerisi

Type-A başlıklı mı istiyorsunuz telefon markası verin size uygun olana bakayım.

Hocam yorumlarda ısındığını ve turbo şarj etmediği yazıyor. Spigenler fazla ısınmıyor diye duydum onlar gibi bir şey önerebilir misiniz? Bu telefonla gelen şarj aleti de fazla ısınıyordu.

Konu dışı ama Hepsiburada dışında bir yerden alışveriş yapmanızı öneririm. İyi akşamlar.

Mcdodo markasını onerebilirm.

Neden hocam? Öneriniz var mı?

Gündemi takip ediyorsanız dediğimi anlamanızı beklerdim. Burada konusunu açmak istemiyorum, Amazon'dan da araştırabilirsiniz istediğiniz ürünü hem oradan aldığınızda daha hızlı getiriyorlar.

Gündemi takip ediyorsanız dediğimi anlamanızı beklerdim. Burada konusunu açmak istemiyorum, Amazon'dan da araştırabilirsiniz istediğiniz ürünü hem oradan aldığınızda daha hızlı getiriyorlar.
Ürünün fiyatı kargo süresinden daha önemli değil mi? Şarj aleti olarak ne önerirsiniz?

Hocam baktım marka çok güzel fakat fiyatlar biraz fazla geldi.

45W ve kablolu olan modeli Amazon'dan 390TL'ye aldım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…