A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.703 Çözümler 29 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #11 Oguzkaan0 dedi: Teşekkürler hocam. Bir de şunu sormak istiyorum iPad Air 5 kaç W destekliyor bilginiz var mı? Amerika'da kutu içeriğinde 20W adaptör çıkıyor ancak bazı yerlerde 27W yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam 30W destekliyor hocam Max. Ama emin değilim. İsterseniz Spigen 35W Dual port alın mükemmel. Bende onu kullanıyorum gayet güzel.
Oguzkaan0 dedi: Teşekkürler hocam. Bir de şunu sormak istiyorum iPad Air 5 kaç W destekliyor bilginiz var mı? Amerika'da kutu içeriğinde 20W adaptör çıkıyor ancak bazı yerlerde 27W yazıyor. Genişletmek için tıkla... Sanırsam 30W destekliyor hocam Max. Ama emin değilim. İsterseniz Spigen 35W Dual port alın mükemmel. Bende onu kullanıyorum gayet güzel.
Oguzkaan0 Centipat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 202 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Eylül 2025 #12 Arda Keçeci dedi: Sanırsam 30W destekliyor hocam Max. Ama emin değilim. İsterseniz Spigen 35W Dual port alın mükemmel. Bende onu kullanıyorum gayet güzel. Eki Görüntüle 2570863 Genişletmek için tıkla... Hocam bu cihaz kuponla beraber 250 tl'ye denk geliyor fiyat olarak oldukça makul. Dediğiniz model buna göre 2 kat daha pahalı
Arda Keçeci dedi: Sanırsam 30W destekliyor hocam Max. Ama emin değilim. İsterseniz Spigen 35W Dual port alın mükemmel. Bende onu kullanıyorum gayet güzel. Eki Görüntüle 2570863 Genişletmek için tıkla... Hocam bu cihaz kuponla beraber 250 tl'ye denk geliyor fiyat olarak oldukça makul. Dediğiniz model buna göre 2 kat daha pahalı
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.703 Çözümler 29 Yer İstanbul 7 Eylül 2025 #13 Oguzkaan0 dedi: Hocam bu cihaz kuponla beraber 250 TL'ye denk geliyor fiyat olarak oldukça makul. Dediğiniz model buna göre 2 kat daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam pahalı olması maalesef satıcılardan kaynaklı. Hepsiburada'dan almıştım stok bitmiş kalkmış ilandan. Orada ucuzdu.
Oguzkaan0 dedi: Hocam bu cihaz kuponla beraber 250 TL'ye denk geliyor fiyat olarak oldukça makul. Dediğiniz model buna göre 2 kat daha pahalı. Genişletmek için tıkla... Hocam pahalı olması maalesef satıcılardan kaynaklı. Hepsiburada'dan almıştım stok bitmiş kalkmış ilandan. Orada ucuzdu.