Şarj aletinden virüs bulaşır mı?

Reis senin bu virüs korkusu ne olacak? Usta şarj aletinden nasıl bulaşacak. Ha öyle bir teknoloji gelişmişse adamlar o kadar uğraşmış bir zahmet boyun egelimde adamlar virüsünü bulaştırsın.

Reis senin bu virüs korkusu ne olacak? Usta şarj aletinden nasıl bulaşacak. Ha öyle bir teknoloji gelişmişse adamlar o kadar uğraşmış bir zahmet boyun egelimde adamlar virüsünü bulaştırsın.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Reis sende tek ben yorum yapmışım gibi beni niye öne sürüyorsun . Herkes hayır dedi Hem ben varsa öyle bir teknoloji bulaşsın dedim . Olamaz demedim

Reis sende tek ben yorum yapmışım gibi beni niye öne sürüyorsun . Herkes hayır dedi Hem ben varsa öyle bir teknoloji bulaşsın dedim . Olamaz demedim
Yanlış anlama vallahi en son sen yazdığın için attım herkesi dahil etsem 1 sayfaya sığmazdı.

Gitmeden önce terapisti Malwarebytes ile taratsın. Covid testi de yaptırabilir.

Bulaşmaz.

Arkadaş tarafından açılmış tüm virüs ile ilgili başlıklar. (gözden kaçırdığım olabilir)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…