A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #1 Şarjımı birisi kullandı. Sonra onun telefonda reklam virüsü olduğunu öğrendim. Acaba ben bu aletini şimdi kullansam ondan bana bulaşır mı?
Şarjımı birisi kullandı. Sonra onun telefonda reklam virüsü olduğunu öğrendim. Acaba ben bu aletini şimdi kullansam ondan bana bulaşır mı?
grayiron Hectopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 265 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #2 Yok daha neler
oguzunluerler1 Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 591 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #3 Arkadaslar bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Bulaşmaz çünkü bir veri aktarımı olması gerek virus bulasimi icin. Burada veri aktarımı yok.
Arkadaslar bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Bulaşmaz çünkü bir veri aktarımı olması gerek virus bulasimi icin. Burada veri aktarımı yok.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 28 Ocak 2024 #4 Öyle bir şey mümkün değil. Virüsü depolayacak bir birime sahip değil şarj aletleri.
KiserGraund Hectopat Katılım 14 Mayıs 2021 Mesajlar 70 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #5 Alperen_51 dedi: Şarjımı birisi kullandı. Sonra onun telefonda reklam virüsü olduğunu öğrendim. Acaba ben bu aletini şimdi kullansam ondan bana bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir
Alperen_51 dedi: Şarjımı birisi kullandı. Sonra onun telefonda reklam virüsü olduğunu öğrendim. Acaba ben bu aletini şimdi kullansam ondan bana bulaşır mı? Genişletmek için tıkla... Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #6 KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum sadece kullandı. grayiron dedi: Yok daha neler Genişletmek için tıkla... oguzunluerler1 dedi: Arkadaşlar bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Bulaşmaz çünkü bir veri aktarımı olması gerek virus bulasimi icin. Burada veri aktarımı yok. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Öyle bir şey mümkün değil. Virüsü depolayacak bir birime sahip değil şarj aletleri. Genişletmek için tıkla... KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Tefonu şarja takmadan tarattım Kaspersky ile 9000 dosya vardı. Sonra 9004 oldu bu normal mi? Son düzenleme: 28 Ocak 2024
KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum sadece kullandı. grayiron dedi: Yok daha neler Genişletmek için tıkla... oguzunluerler1 dedi: Arkadaşlar bilmemek degil ogrenmemek ayiptir. Bulaşmaz çünkü bir veri aktarımı olması gerek virus bulasimi icin. Burada veri aktarımı yok. Genişletmek için tıkla... 260112 dedi: Öyle bir şey mümkün değil. Virüsü depolayacak bir birime sahip değil şarj aletleri. Genişletmek için tıkla... KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Eminsiniz değil mi? Tefonu şarja takmadan tarattım Kaspersky ile 9000 dosya vardı. Sonra 9004 oldu bu normal mi?
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 28 Ocak 2024 #7 Alperen_51 dedi: Sanmıyorum sadece kullandı. Eminsiniz değil mi? Tefonu şarja takmadan tarattım Kaspersky ile 9000 dosya vardı. Sonra 9004 oldu bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal.
Alperen_51 dedi: Sanmıyorum sadece kullandı. Eminsiniz değil mi? Tefonu şarja takmadan tarattım Kaspersky ile 9000 dosya vardı. Sonra 9004 oldu bu normal mi? Genişletmek için tıkla... Normal.
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2024 #8 260112 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır.
260112 dedi: Normal. Genişletmek için tıkla... Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 29 Ocak 2024 #9 Alperen_51 dedi: Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Ne bu paranoya sakin olun biraz.
Alperen_51 dedi: Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır. Genişletmek için tıkla... Alakası yok. Ne bu paranoya sakin olun biraz.
White dragon Hectopat Katılım 15 Ocak 2021 Mesajlar 1.592 Çözümler 4 Yer Isparta Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Ocak 2024 #10 Alperen_51 dedi: Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj aleti bir bombaydı çabuk camdan atın(!)bir şey olmaz hocam takın kullanın.
Alperen_51 dedi: Yani kendi artması normal değil mi? Şarjdan falan bulaşmamıstır. Genişletmek için tıkla... Hocam şarj aleti bir bombaydı çabuk camdan atın(!)bir şey olmaz hocam takın kullanın.