A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #11 KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Kanka o modifiyeyi adaptöre yapabilirler değil mi kabloya yapamazlar.
KiserGraund dedi: Şarj aletini özel olarak modifiye etmediyse öyle bir şey mümkün değildir. Genişletmek için tıkla... Kanka o modifiyeyi adaptöre yapabilirler değil mi kabloya yapamazlar.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Şubat 2024 #12 Alperen_51 dedi: Kanka o modifiyeyi adaptöre yapabilirler değil mi kabloya yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Kanka hiçbir şey yapamazlar merak etme. Zannedersin FBI peşinde. Niye bu kadar korkuyorsunuz?
Alperen_51 dedi: Kanka o modifiyeyi adaptöre yapabilirler değil mi kabloya yapamazlar. Genişletmek için tıkla... Kanka hiçbir şey yapamazlar merak etme. Zannedersin FBI peşinde. Niye bu kadar korkuyorsunuz?
A Alperen_51 Hectopat Katılım 15 Haziran 2023 Mesajlar 1.064 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2024 #13 260112 dedi: Kanka hiçbir şey yapamazlar merak etme. Zannedersin FBI peşinde. Niye bu kadar korkuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bir kablo alıp kullandımda bu sefer de ondan şuphelendim kusura bakma.
260112 dedi: Kanka hiçbir şey yapamazlar merak etme. Zannedersin FBI peşinde. Niye bu kadar korkuyorsunuz? Genişletmek için tıkla... İnternetten bir kablo alıp kullandımda bu sefer de ondan şuphelendim kusura bakma.
2 260112 Kilopat Katılım 16 Mayıs 2019 Mesajlar 7.035 Makaleler 2 Çözümler 44 1 Şubat 2024 #14 Alperen_51 dedi: İnternetten bir kablo alıp kullandımda bu sefer de ondan şuphelendim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Bu kadar paranoya bünyeye fazla.
Alperen_51 dedi: İnternetten bir kablo alıp kullandımda bu sefer de ondan şuphelendim kusura bakma. Genişletmek için tıkla... Hiçbir şey olmaz. Bu kadar paranoya bünyeye fazla.