Şarj edilebilir pil ve şarj aleti önerisi

Sanemi

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Xbox kolum için hem de evdeki kumandalar için şarj edilebilir pil ve şarj aleti istiyorum önerilerinizi bekliyorum bu konu hakkında hiçbir fikrim yok yarımcı olursanız sevinirim.
Bu iki cihaz arasında kararsız kaldım sizin öneriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben Duracell'in tüm pillerini kullandım aşırı uzun ömürlü oluyorlar mesela kan ölçüm cihazım var ona takıyorum 1 1.5 yıl idare ediyor. Duracell pil konusunda gayet başarılı bir marka.

Aynı şekilde şarj edilebilir cihazı da yarı yolda bırakmaz bence. Kullanmadım ama pillerden mantık yürütürsek gayet sağlıklıdır. Benim seçimim Duracell olurdu. Tabi yorumlara da bakmanızı tavsiye ederim.

Xbox kolum için hem de evdeki kumandalar için şarj edilebilir pil ve şarj aleti istiyorum önerilerinizi bekliyorum bu konu hakkında hiçbir fikrim yok yarımcı olursanız sevinirim.

Yakınınızda IKEA varsa 4 adet IKEA Ladda 2450 mAh (1900 mAh kapasiteli olanı da olur) pil ve Stenkol şarj aleti beraber paket olarak alabilirsiniz. Fiyat olarak en uygunu olmasına rağmen kalite olarak da en iyisi o olur.

Eğer online alırsanız IKEA maalesef ücretsiz kargoyla yollamıyor 199 TL kargo ekliyor. Ki buna rağmen paylaştığınız modellerden daha uyguna geliyor bu arada.

Duracell veya Varta almak isterseniz hemen hemen aynı kalitede ikisi de üzmez. Yalnız yukarıda paylaştığınız Duracell paketinde 2 AA ve 2 AAA boyutunda pil var. 4 AA boyutunda pil olan seçenek varsa onu seçin, çünkü AAA olan ince kalem pili Xbox kolunda kullanamazsınız.

4 pil olursa yedekli kullanırsınız çok oyun oynayan biriyseniz.

Şarjlı pil konusunda tercihim her zaman GP Recyko oldu, şarj aletiyle beraber satılan ürünleri var. Trendyol, N11 gibi alışveriş sitelerinde. Uzun ömürlü pillerdir.

Xtar vc 4 şarj edilebilir pilleri şarj etmek için en kaliteli ve en F/P üründür nimh ve li-on pilleri şarj edebilir 2000 mAh 4 adet toplam 8000 mAh pilleri 4 saatte şarj eder (önerdiğim piller) linkini yolladığım piller piyasadaki en fiyat performans şarj edilebilir pillerdir toplam 4 farkli marka kullandim o piller (Duracell, Varta) 2300 ve 2500 mAh kapasiteye sahipti GP reycko Pro 2000 mAh olmasina rağmen daha uzun dayandı ve 1-1.5 saat daha kısa sürede şarj oldu.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı