Şarj edilebilir pil ve stant önerisi

Shyankh

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Huawei Mateview GT 34
Intel Core i5 12400F
MSI RTX 4070 Gaming X Slim
Asus Prime H610M-A D4
Corsair Vengeance LPX 3200mhz CL16 (8x2)
WD Green 480 GB (SN350) M.2 SSD
Kioxia Exceria G2 1 TB M.2 SSD
ID-Cooling SE-214-XT
Corsair Carbide Series SPEC-Delta 650W 80+ Bronze
Şarj edilebilir pil ve şarj etme standı önerir misiniz?
Bütçe fark etmez ama fiyat performans olursa iyi olur.

Ben de dışarıdaki fiyatlara bakacağım. Düzgün bir şey bulamazsam şarj etmek için şu ürünü ve Duracell'in pillerini almayı düşünüyorum.

Dün mesela 656 ₺ bugün artmış.
Pil şarj cihazı
Pil

Daha uzun süre beklerim diyorsan da şöyle bir ürün var.

GP ReCyko Pro öneririm.

Ben de dışarıdaki fiyatlara bakacağım. Düzgün bir şey bulamazsam şarj etmek için şu ürünü ve Duracell'in pillerini almayı düşünüyorum.

Dün mesela 656 ₺ bugün artmış.
Pil şarj cihazı
Pil

Daha uzun süre beklerim diyorsan da şöyle bir ürün var.
Duracell olan bende vardı, şarj aleti kaliteli ama piller için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çok çabuk yıpranıyor ve hızlı bitebiliyor.

GP'nin yeşil olanlar 500 kere civarı şarj edilebiliyor siyah olanlar daha iyi 2000 civarı olması lazım.

@625724 Xbox kontrolcüsü için ortalama ne kadar mAh tüketir. Bu konuda bir bilginiz var mı? 800 ve 2000 civarı mAh değerli versiyonlarını buldum. Yüksek almak daha mı mantıklı?

GP ReCyko Pro öneririm.

Duracell olan bende vardı, şarj aleti kaliteli ama piller için aynı şeyi söyleyemeyeceğim. Çok çabuk yıpranıyor ve hızlı bitebiliyor.

GP'nin yeşil olanlar 500 kere civarı şarj edilebiliyor siyah olanlar daha iyi 2000 civarı olması lazım.

Bunu sipariş ettim.

@625724 Xbox kontrolcüsü için ortalama ne kadar mAh tüketir. Bu konuda bir bilginiz var mı? 800 ve 2000 civarı mAh değerli versiyonlarını buldum. Yüksek almak daha mı mantıklı?
Yüksek almak daha mantıklı, yeşil olanların 2700'lüğünün ömrü daha kısa o yüzden siyah 2000'likleri alın kendi şarj aleti bulunan paketleri oluyor. Bende Xbox kontrolcüde kullanıyordum Duracell'ler zamanla sök tak yapa yapa uçları çıkıyodu çöp oldu en sonunda. Bütçe varsa şarj edilebilir batarya en iyisi tabi hem gamepad biraz ağırlaşıyor kaliteli hissettiriyor hemde şarj standı vs. alınırsa kolaylık yaşatıyor.

Birde 800 olanlar ince pil kumanda pili gibi sanırım 2000'ler büyük pil.

Xbox One S kontrolcüsü pil dışında kendine ait bir batarya ile de mi çalışıyor?
9.nesil kol ise evet batarya olur. One S'lerde 9.nesil kol var heralde.

@26318 Böyle kitlerde var güzel duruyor.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunu sipariş ettim.

Hocam ben de GP E211 cihazı aldım yanında 2 adet AA pilli olan setten. Kimisi ilk kullanımda 8 saat şarjda tutun yazmış ama benim şarj cihazı 2-3 saatte sabit yeşil yanmaya başladı 8 saat tutmama gerek var mı?

Cihaz dolduğunu belirtiyorsa çıkarabilirsin. Oradaki dolum saati ortalama ve doluluk, MAh değerine göre değişiyor olması lazım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı