Şarj edilir piller kaç defa doldurulabilir?

Daha fazla  
ReCyko GP E211 2100Mha kalem pil ve şarj standını alacağım. Merak ettiğim bu piller kaç kere şarj edilebilir? Xbox kolu için kullanacağım.

Bende 2700lüsü var. Yıllar önce aldım hala kullanıyorum. Tabi ben bolca almıştım. 10 tane falan. 2700 olanını öneririm. Biraz daha arttır en azından 4lü veya 6lı al 2700 olanı al.

@Kullanıcı311
Sitesine baktim ama göremedim. Diğer ürünlerde yazmışlar ama bu ürün için yazmamışlar.
@Harleen
Bildiğim kadarıyla bu seri 500 sarja kadar dayanıyor. Pro serisi ise 1500 şarja kadar dayanıyorum

Bende 2700lüsü var. Yıllar önce aldım hala kullanıyorum. Tabi ben bolca almıştım. 10 tane falan. 2700 olanını öneririm. Biraz daha arttır en azından 4lü veya 6lı al 2700 olanı al.
700mah fark çok yaratır mı ya? Ayrı ayrı sipariş vermem gerekiyor arada 70 80TL falan oynuyor.

Fiyat farki çok yoksa Pro serisini alabilirsiniz. Çok daha uzun ömürlü oluyor.
Hangi cihazda kullanacaksınız?
Xbox, günde 4 5 saat falan.

Fiyat farki çok yoksa Pro serisini alabilirsiniz. Çok daha uzun ömürlü oluyor.
Hangi cihazda kullanacaksınız?
Dostum şimdi baktım da arada biraz fark var. O kadar vereceğime orijinal Xbox'un kendi ürününü alırım 1K'ya. Şu ürün beni götürsün 7-8 ay falan yeter bana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…