Sarj gidip geliyor

BenBenimĞĞ

Hectopat
Daha fazla  
Sorunum telefonumun adaptorde sarjin gidip gelmesiyken telefonu bilgisayara takinca hiçbir problem cikmamasi. Adaptoru baska bir cihaza takinca sıkıntı cikmiyor.

Sorun tam olarak nedir hocam anlayamadım
ya simdi telefonu sarja takinca 1-2 saniye sarj olup 1-2 saniye sonra sarj gidio ve dongu oluyor adaptor ve ya kabloyla ilgili sorunu olup olmadigini anlamak icin farkli cihazlara takip deneyince sorun cikmiyordu ama telefonumu bilgisiyara takinca daha demin anlattigim gidip gelme olayida olmuyordu ondan sorun nedir anliyamiyorum

Adaptör orijinal mi?
evet

Ya simdi telefonu sarja takinca 1-2 saniye şarj olup 1-2 saniye sonra şarj gidiyor ve dongu oluyor adaptor veya kabloyla ilgili sorunu olup olmadigini anlamak icin farkli cihazlara takip deneyince sorun cikmiyordu ama telefonumu bilgisayara takinca daha demin anlattigim gidip gelme olayida olmuyordu ondan sorun nedir anliyamiyorum.

Evet.

Hocam adaptörünüzü değiştirin sorununuz çözülür. Ben burada sorunun adaptörünüzün akımı dengeleyememesinden olabileceğinizi düşünüyorum tek yapabileceğiniz şey adaptörünüzü değiştirmek.

Hocam adaptörünüzü değiştirin sorununuz çözülür. Ben burada sorunun adaptörünüzün akımı dengeleyememesinden olabileceğinizi düşünüyorum tek yapabileceğiniz şey adaptörünüzü değiştirmek.
hocam adaptoru degistirdim halen daha cozulmedi 4-5 farkli adaptor denedim , fakat onceden dedigim gibi bilgisayara takinca sorun cikmiyor ama cok yavas sarj ediyor

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı