Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 16 Temmuz 2021 #1 Şarj bitirmeyen Android Launcher'ı önerir misiniz? Uygulama gizleme olmalı.
MrSecurity Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2020 Mesajlar 1.426 Yer Maranello Daha fazla Cinsiyet Diğer 16 Temmuz 2021 #2 Hocam her uygulama bir miktar veri işlediği için illaki şarj götürecektir ama sade bir Launcher önerebilirim. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com
Hocam her uygulama bir miktar veri işlediği için illaki şarj götürecektir ama sade bir Launcher önerebilirim. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 17 Temmuz 2021 #3 MrSecurity dedi: Hocam her uygulama bir miktar veri işlediği için illaki şarj götürecektir ama sade bir Launcher önerebilirim. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur.
MrSecurity dedi: Hocam her uygulama bir miktar veri işlediği için illaki şarj götürecektir ama sade bir Launcher önerebilirim. Niagara Launcher â§ Ana Ekran - Google Play'de Uygulamalar Minimalist bir üretkenlik baÅlatıcısı. Tek el dostu. Sıfır reklam. play.google.com Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 17 Temmuz 2021 #4 Dominic dedi: Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bazı uygulamaları silin ve öyle idare etmeye çalışın.
Dominic dedi: Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Hocam bir de bazı uygulamaları silin ve öyle idare etmeye çalışın.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 17 Temmuz 2021 #5 bruhmomentumtr dedi: Hocam bir de bazı uygulamaları silin ve öyle idare etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Silecek uygulama yok hocam. Launcher arıyorum.
bruhmomentumtr dedi: Hocam bir de bazı uygulamaları silin ve öyle idare etmeye çalışın. Genişletmek için tıkla... Silecek uygulama yok hocam. Launcher arıyorum.
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 17 Temmuz 2021 #6 Dominic dedi: Silecek uygulama yok hocam. Launcher arıyorum. Genişletmek için tıkla... Olauncher'da güzel bir Launcher ama bunu kullanırken alışman lazım biraz hemen varsayılan yapma.
Dominic dedi: Silecek uygulama yok hocam. Launcher arıyorum. Genişletmek için tıkla... Olauncher'da güzel bir Launcher ama bunu kullanırken alışman lazım biraz hemen varsayılan yapma.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 17 Temmuz 2021 #7 bruhmomentumtr dedi: Olauncher'da güzel bir Launcher ama bunu kullanırken alışman lazım biraz hemen varsayılan yapma. Genişletmek için tıkla... Uygulama gizleme var mı hocam?
bruhmomentumtr dedi: Olauncher'da güzel bir Launcher ama bunu kullanırken alışman lazım biraz hemen varsayılan yapma. Genişletmek için tıkla... Uygulama gizleme var mı hocam?
bruhmomentumtr Picopat Katılım 6 Temmuz 2021 Mesajlar 574 Çözümler 6 17 Temmuz 2021 #8 Dominic dedi: Uygulama gizleme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bakmadım ama vardı sanırım, eğer öyle bir şeye ihtiyaç varsa lens Launcher da güzel apple Watch gibi yapıyor.
Dominic dedi: Uygulama gizleme var mı hocam? Genişletmek için tıkla... Bakmadım ama vardı sanırım, eğer öyle bir şeye ihtiyaç varsa lens Launcher da güzel apple Watch gibi yapıyor.
Dominic Hectopat Katılım 30 Nisan 2021 Mesajlar 620 17 Temmuz 2021 #9 bruhmomentumtr dedi: Bakmadım ama vardı sanırım, eğer öyle bir şeye ihtiyaç varsa lens Launcher da güzel apple Watch gibi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama gizleme ve fazla şarj yemeyen bir launcher arıyorum öneriniz?
bruhmomentumtr dedi: Bakmadım ama vardı sanırım, eğer öyle bir şeye ihtiyaç varsa lens Launcher da güzel apple Watch gibi yapıyor. Genişletmek için tıkla... Hocam uygulama gizleme ve fazla şarj yemeyen bir launcher arıyorum öneriniz?
2 297552 Hectopat Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 2.229 Makaleler 14 Çözümler 5 18 Temmuz 2021 #10 Dominic dedi: Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Niagara bayağı iyi bu arada aylarca kullandım alıştıktan sonra güzel oluyor, inanılmaz sade ve hızlı.
Dominic dedi: Haklısınız hocam ama ne kadar az götürürse benim içinde daha iyi olur. Genişletmek için tıkla... Niagara bayağı iyi bu arada aylarca kullandım alıştıktan sonra güzel oluyor, inanılmaz sade ve hızlı.