Aleros Hectopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ağustos 2018 #1 Adaptörün çok önemli olduğunu biliyorum her zaman orijinal kullanırım ama kabloda adaptör kadar önemli midir? Yan sanayi bir kablonun bataryaya zararı olur mu? Ya da şarj süresini değiştirir mi?
Adaptörün çok önemli olduğunu biliyorum her zaman orijinal kullanırım ama kabloda adaptör kadar önemli midir? Yan sanayi bir kablonun bataryaya zararı olur mu? Ya da şarj süresini değiştirir mi?
Deli Halid Hectopat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 265 Yer Aydın Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Veteriner Hekim 15 Ağustos 2018 #2 Adaptör kadar kablo da önemlidir.
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 15 Ağustos 2018 #3 Kablo şarj süresini değiştirebilir. Asıl iş adaptörde bitiyor ama bazı kabloların normal şarj, orijinal kablonun hızlı şarj ettiğine tanıklık ettim.
Kablo şarj süresini değiştirebilir. Asıl iş adaptörde bitiyor ama bazı kabloların normal şarj, orijinal kablonun hızlı şarj ettiğine tanıklık ettim.
C Cern99 Megapat Katılım 4 Temmuz 2016 Mesajlar 1.563 Makaleler 2 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2018 #4 Kablon berbat olmadığı sürece sıkıntı yok.
Aleros Hectopat Katılım 28 Ocak 2018 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2018 #5 Teşekkürler cevap veren herkese hemen cevap veremedim kusura bakmayın.
S sreylare Decapat Katılım 5 Ağustos 2018 Mesajlar 138 Çözümler 2 17 Ağustos 2018 #6 Ek olarak yan sanayi bir kabloyla telefonunuzu bilgisayara bile bağlayamayabilirsiniz. Orijinalinden şaşmayın
Ek olarak yan sanayi bir kabloyla telefonunuzu bilgisayara bile bağlayamayabilirsiniz. Orijinalinden şaşmayın
Handsome Reis 🎗 Zamanın Tanığı Katılım 13 Temmuz 2016 Mesajlar 7.849 Makaleler 23 Çözümler 20 Yer Antiocheia 17 Ağustos 2018 #7 sreylare dedi: Ek olarak yan sanayi bir kabloyla telefonunuzu bilgisayara bile bağlayamayabilirsiniz. Orijinalinden şaşmayın Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olmasına gerek yok. Bazı cihazların şarj için verilen kablosunun sadece şarja uygun olup minik bir maliyetten kısma söz konusu.
sreylare dedi: Ek olarak yan sanayi bir kabloyla telefonunuzu bilgisayara bile bağlayamayabilirsiniz. Orijinalinden şaşmayın Genişletmek için tıkla... Yan sanayi olmasına gerek yok. Bazı cihazların şarj için verilen kablosunun sadece şarja uygun olup minik bir maliyetten kısma söz konusu.
ForAnAngeL Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 24 Şubat 2012 Mesajlar 6.508 Makaleler 30 Çözümler 70 Yer Hell 17 Ağustos 2018 #8 Kablo önemli. Bizzat test ettim.
foreignersgod Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Nisan 2017 Mesajlar 1.265 Çözümler 3 Yer Compton Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2018 #9 Kablonun sadece elektriği taşıdığı ve önemsiz olduğunu söyleyen Elektrik okumuş bir abim var.
Murphysic Decapat Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 74 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2018 #10 Sarj kablosu yüzünden telefonumun soketinin bozulduğunu hatırlıyorum. Uzun kablolar biraz geç sarj ediyor.
Sarj kablosu yüzünden telefonumun soketinin bozulduğunu hatırlıyorum. Uzun kablolar biraz geç sarj ediyor.