ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 23 Haziran 2024 #1 Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü?
Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü?
ThisIsLuether Hectopat Katılım 8 Mayıs 2023 Mesajlar 1.039 Çözümler 9 Yer Türkiye Daha fazla Sistem Özellikleri PS 5 Slim Acer Nitro 5 AN515-43 5 Ryzen5 3350 RX 560x 16 gb Cinsiyet Erkek Meslek Türk Genci 23 Haziran 2024 #2 ŞüpheliHain dedi: Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef şarj aleti alman lazım bir yöntemi yok şarj için. Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... Maalesef şarj aleti alman lazım bir yöntemi yok şarj için.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Haziran 2024 #3 ŞüpheliHain dedi: Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... mini usb kablosu ile şarj edebilirsiniz. cihazın üst kısmında girişi var(go olmayan modelden bahsettiğinizi varsayıyorum) Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Tamamen şarjı bitmiş bir PSP var elimde ancak şarj kablosu yok, bunu USB girişinden şarj etmek mümkün mü? Genişletmek için tıkla... mini usb kablosu ile şarj edebilirsiniz. cihazın üst kısmında girişi var(go olmayan modelden bahsettiğinizi varsayıyorum)
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.029 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 23 Haziran 2024 #4 İnternetten PSP modelini yazıp şarj aleti gereksinimini Volt ve Amper olarak öğrenip uygun modeli alabilirsin. Artı 0 Eksi
İnternetten PSP modelini yazıp şarj aleti gereksinimini Volt ve Amper olarak öğrenip uygun modeli alabilirsin.
KS KS ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 23 Haziran 2024 #5 byPrince dedi: Mini USB kablosu ile şarj edebilirsiniz. Cihazın üst kısmında girişi var(GO olmayan modelden bahsettiğinizi varsayıyorum) Genişletmek için tıkla... Olmuyor ne yazık ki. Artı 0 Eksi
byPrince dedi: Mini USB kablosu ile şarj edebilirsiniz. Cihazın üst kısmında girişi var(GO olmayan modelden bahsettiğinizi varsayıyorum) Genişletmek için tıkla... Olmuyor ne yazık ki.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #6 ŞüpheliHain dedi: Olmuyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oluyor, lütfen doğru kablo ile deneyin. Olmasa neden uydurayım? Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Olmuyor ne yazık ki. Genişletmek için tıkla... Oluyor, lütfen doğru kablo ile deneyin. Olmasa neden uydurayım?
KS KS ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #7 byPrince dedi: Oluyor, lütfen doğru kablo ile deneyin. Olmasa neden uydurayım? Genişletmek için tıkla... Olsa neden olmuyor diyeyim? Mini USB kaböosu var elimde şarja takıp yaklaşık 3 saat beklemişliğim var. Artı 0 Eksi
byPrince dedi: Oluyor, lütfen doğru kablo ile deneyin. Olmasa neden uydurayım? Genişletmek için tıkla... Olsa neden olmuyor diyeyim? Mini USB kaböosu var elimde şarja takıp yaklaşık 3 saat beklemişliğim var.
byPrince Hectopat Katılım 28 Aralık 2021 Mesajlar 336 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Haziran 2024 #8 ŞüpheliHain dedi: Olsa neden olmuyor diyeyim? Mini USB kaböosu var elimde şarja takıp yaklaşık 3 saat beklemişliğim var. Genişletmek için tıkla... ayarlardan usb charge'ı açtın mı? byPrince dedi: ayarlardan usb charge'ı açtın mı? Genişletmek için tıkla... açtıktan sonra usb connection'a tıklaman lazım Artı 0 Eksi
ŞüpheliHain dedi: Olsa neden olmuyor diyeyim? Mini USB kaböosu var elimde şarja takıp yaklaşık 3 saat beklemişliğim var. Genişletmek için tıkla... ayarlardan usb charge'ı açtın mı? byPrince dedi: ayarlardan usb charge'ı açtın mı? Genişletmek için tıkla... açtıktan sonra usb connection'a tıklaman lazım
KS KS ŞüpheliHain Centipat Katılım 20 Ekim 2023 Mesajlar 237 Çözümler 8 24 Haziran 2024 #9 byPrince dedi: Ayarlardan USB Charge'ı açtın mı? Açtıktan sonra USB Connection'a tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Şarj kablosu olmadığı için şarjı yok ve kapalı şarjı olmadığı için açılmıyor ve ayarı açamıyorum ancak yine de yardımınız için teşekkürler. Artı 0 Eksi
byPrince dedi: Ayarlardan USB Charge'ı açtın mı? Açtıktan sonra USB Connection'a tıklaman lazım. Genişletmek için tıkla... Şarj kablosu olmadığı için şarjı yok ve kapalı şarjı olmadığı için açılmıyor ve ayarı açamıyorum ancak yine de yardımınız için teşekkürler.