Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ağustos 2022 #21 AnotherJourney dedi: Hocam sorun çıkabilir koruyucu gidince çalışmayabiliyor. İade edip başka markadan kaliteli bir şey alabilirsiniz aynı fiyata. Atıyorum Xiaomi, Huawei herhangi bir kaliteli markanın Type- C kablosu olur. Genişletmek için tıkla... Fast charging özelliğini ve hızlı şarj olmasında sorun çıkarır mı ki?
AnotherJourney dedi: Hocam sorun çıkabilir koruyucu gidince çalışmayabiliyor. İade edip başka markadan kaliteli bir şey alabilirsiniz aynı fiyata. Atıyorum Xiaomi, Huawei herhangi bir kaliteli markanın Type- C kablosu olur. Genişletmek için tıkla... Fast charging özelliğini ve hızlı şarj olmasında sorun çıkarır mı ki?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #22 Yeniçocuk dedi: Fast charging özelliğini ve hızlı şarj olmasında sorun çıkarır mı ki? Genişletmek için tıkla... Kablo sorunlu olursa hızlı şarj olmayabiliyor. 5w da olabilir 1w ilede. iade edip başka markanın kaliteli ürününü almakta fayda var.
Yeniçocuk dedi: Fast charging özelliğini ve hızlı şarj olmasında sorun çıkarır mı ki? Genişletmek için tıkla... Kablo sorunlu olursa hızlı şarj olmayabiliyor. 5w da olabilir 1w ilede. iade edip başka markanın kaliteli ürününü almakta fayda var.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ağustos 2022 #23 AnotherJourney dedi: Kablo sorunlu olursa hızlı şarj olmayabiliyor. 5W da olabilir 1W ile de. İade edip başka markanın kaliteli ürününü almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Bu ürün nasıl hocam. Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
AnotherJourney dedi: Kablo sorunlu olursa hızlı şarj olmayabiliyor. 5W da olabilir 1W ile de. İade edip başka markanın kaliteli ürününü almakta fayda var. Genişletmek için tıkla... Bu ürün nasıl hocam. Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #24 Yeniçocuk dedi: Bu ürün nasıl hocam. Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak örgü olması iyi sağlam. 40w destekli olması da iyi fiyatı da iyi.
Yeniçocuk dedi: Bu ürün nasıl hocam. Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr Baseus Gold Belt Serisi, Şarj & Data Aktarım Kablosu, Altın/Siyah, 1 m, 40 W, USB Type A & USB Type C, Flash/Hızlı Şarj : Amazon.com.tr www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... Fiziksel olarak örgü olması iyi sağlam. 40w destekli olması da iyi fiyatı da iyi.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ağustos 2022 #25 AnotherJourney dedi: Fiziksel olarak örgü olması iyi sağlam. 40W destekli olması da iyi fiyatı da iyi. Genişletmek için tıkla... Bunu alacağım. Bayağı uğraştırdım sizi . Teşekkürler. Son olarak HepsiJet kapıdan alıyormuş. İade sebebi olarak ne işaretleyeyim?
AnotherJourney dedi: Fiziksel olarak örgü olması iyi sağlam. 40W destekli olması da iyi fiyatı da iyi. Genişletmek için tıkla... Bunu alacağım. Bayağı uğraştırdım sizi . Teşekkürler. Son olarak HepsiJet kapıdan alıyormuş. İade sebebi olarak ne işaretleyeyim?
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #26 Yeniçocuk dedi: Bunu alacağım. Bayağı uğraştırdım sizi . Teşekkürler. Son olarak HepsiJet kapıdan alıyormuş. İade sebebi olarak ne işaretleyeyim? Genişletmek için tıkla... Hasarlı olarak. Bu arada aldığınız kablonun yorumlarına bakın iyice araştırın.
Yeniçocuk dedi: Bunu alacağım. Bayağı uğraştırdım sizi . Teşekkürler. Son olarak HepsiJet kapıdan alıyormuş. İade sebebi olarak ne işaretleyeyim? Genişletmek için tıkla... Hasarlı olarak. Bu arada aldığınız kablonun yorumlarına bakın iyice araştırın.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ağustos 2022 #27 AnotherJourney dedi: Hasarlı olarak. Bu arada aldığınız kablonun yorumlarına bakın iyice araştırın. Genişletmek için tıkla... Başka konu olarak açayım hocam en iyisi.
AnotherJourney dedi: Hasarlı olarak. Bu arada aldığınız kablonun yorumlarına bakın iyice araştırın. Genişletmek için tıkla... Başka konu olarak açayım hocam en iyisi.
A AnotherJourney Megapat Zamanın Tanığı Katılım 25 Aralık 2019 Mesajlar 8.252 Çözümler 56 27 Ağustos 2022 #28 Yeniçocuk dedi: Başka konu olarak açayım hocam en iyisi. Genişletmek için tıkla... Olur hocam.
Freezyf Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Eylül 2020 Mesajlar 2.474 Çözümler 4 27 Ağustos 2022 #29 Hocam 1-2 ay sonra bozulmazsa bir şey olmaz büyük ihtimal ama siz hızlı şarj varsa onu deneyin ve Samsung'tan alırsanız orijinal olacaktır herhalde.
Hocam 1-2 ay sonra bozulmazsa bir şey olmaz büyük ihtimal ama siz hızlı şarj varsa onu deneyin ve Samsung'tan alırsanız orijinal olacaktır herhalde.
Yeniçocuk Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 5.753 Makaleler 2 Çözümler 14 27 Ağustos 2022 #30 Freezyf dedi: Hocam 1-2 ay sonra bozulmazsa bir şey olmaz büyük ihtimal ama siz hızlı şarj varsa onu deneyin ve Samsung'tan alırsanız orijinal olacaktır herhalde. Genişletmek için tıkla... Sorun şu hocam orijinal kablo bulamıyorum. Sorun adaptörde değil.
Freezyf dedi: Hocam 1-2 ay sonra bozulmazsa bir şey olmaz büyük ihtimal ama siz hızlı şarj varsa onu deneyin ve Samsung'tan alırsanız orijinal olacaktır herhalde. Genişletmek için tıkla... Sorun şu hocam orijinal kablo bulamıyorum. Sorun adaptörde değil.