11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #1 Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım?
Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım?
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 2 Kasım 2023 #2 11Pro dedi: Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Always On Display'i aktif edin.
11Pro dedi: Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Always On Display'i aktif edin.
Sxinar Hectopat Katılım 8 Şubat 2023 Mesajlar 2.408 Makaleler 10 Çözümler 26 Daha fazla Sistem Özellikleri HP Victus 16 , 16GB Ram 1TB SSD Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2023 #3 11Pro dedi: Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Cihazınız Samsung ve AMOLED ise always on display açarak sorununuzu çizebilirsiniz.
11Pro dedi: Şarja takınca sadece altta şarj bilgisi gözüküyor. Hem şarj bilgisi hem de saati göstermesini nasıl sağlarım? Genişletmek için tıkla... Cihazınız Samsung ve AMOLED ise always on display açarak sorununuzu çizebilirsiniz.
11Pro Hectopat Katılım 14 Nisan 2020 Mesajlar 370 Makaleler 2 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2023 #4 erme dedi: Always On Display'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşıldı sanırım yalnızca şarj ederken açılmasjnı istiyorum normalde açılmasını istemiyorum.
erme dedi: Always On Display'i aktif edin. Genişletmek için tıkla... Yanlış anlaşıldı sanırım yalnızca şarj ederken açılmasjnı istiyorum normalde açılmasını istemiyorum.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.630 Makaleler 8 Çözümler 153 3 Kasım 2023 #5 Öyle bir seçenek yok. Ya hep açık kalacak, ya belli saatler arasında açık kalacak, ya da ekran kapalıyken dokunduğunuzda birkaç saniye gösterip kapanacak tekrar. AOD'nin başka bir çalışma opsiyonu yok.
Öyle bir seçenek yok. Ya hep açık kalacak, ya belli saatler arasında açık kalacak, ya da ekran kapalıyken dokunduğunuzda birkaç saniye gösterip kapanacak tekrar. AOD'nin başka bir çalışma opsiyonu yok.