Mucize Kartal Hectopat Katılım 17 Haziran 2022 Mesajlar 4.734 Çözümler 27 20 Ocak 2023 #11 Hocam 5 sene Samsung Galaxy Tab 4 kullandım şarjda ölü gibi oyun oynadım film izledim 5 sene taş gibi dayandı 5. sene pil şişti bunlar o kadar önemli değil anca 2 sene ömür uzatır o da maximum. Temiz kullandım ama çok şarjda oynadım.
Hocam 5 sene Samsung Galaxy Tab 4 kullandım şarjda ölü gibi oyun oynadım film izledim 5 sene taş gibi dayandı 5. sene pil şişti bunlar o kadar önemli değil anca 2 sene ömür uzatır o da maximum. Temiz kullandım ama çok şarjda oynadım.
paxizm Centipat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 95 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ocak 2023 #12 564300 dedi: Yeni nesil telefonlar ısınmıyor mu? Ya da yeni nesil telefonlara ısı zarar vermiyor mu? Isı pil sağlığını düşürmüyor mu? Konudan bağımsız. Isı zarar veriyor mu dedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullandığına bağlı? Her telefon ısınır tabıkı. Ne kadar kullandığını yazsaydı daha doğru cevap verırdım.
564300 dedi: Yeni nesil telefonlar ısınmıyor mu? Ya da yeni nesil telefonlara ısı zarar vermiyor mu? Isı pil sağlığını düşürmüyor mu? Konudan bağımsız. Isı zarar veriyor mu dedi değil mi? Genişletmek için tıkla... Ne kadar kullandığına bağlı? Her telefon ısınır tabıkı. Ne kadar kullandığını yazsaydı daha doğru cevap verırdım.
5 564300 Hectopat Katılım 16 Temmuz 2022 Mesajlar 3.136 Çözümler 1 20 Ocak 2023 #13 paxizm dedi: Ne kadar kullandığına bağlı? Her telefon ısınır tabıkı. Ne kadar kullandığını yazsaydı daha doğru cevap verırdım. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık kullanımlardan bir şey olmazda.
paxizm dedi: Ne kadar kullandığına bağlı? Her telefon ısınır tabıkı. Ne kadar kullandığını yazsaydı daha doğru cevap verırdım. Genişletmek için tıkla... 5 dakikalık kullanımlardan bir şey olmazda.
T_u_x Hectopat Katılım 11 Haziran 2022 Mesajlar 1.772 Çözümler 5 Yer Ankara 20 Ocak 2023 #14 Fazla ısınmadığı sürece oynayabilirsin ama fazla ısınmaya başlarsa bırak.
Arel1 Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 3.480 Çözümler 2 20 Ocak 2023 #15 Intervice dedi: Yeni telefonlarda artık bu tarz durumlar olmuyor %100 olunca elektriği kendisi kesiyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sormuyorum hocam, telefonu şarjdayken kullanmak telefona zarar verir mi onu sordum.
Intervice dedi: Yeni telefonlarda artık bu tarz durumlar olmuyor %100 olunca elektriği kendisi kesiyor. Genişletmek için tıkla... Ben onu sormuyorum hocam, telefonu şarjdayken kullanmak telefona zarar verir mi onu sordum.